Newsitamea.gr
AMEA news SPORT AMEA ΑΜΕΑ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο παλαιστής με εγκεφαλική παράλυση, που δεν είναι θύμα της αναπηρίας του!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

benjackson

Ο παλαιστής με εγκεφαλική παράλυση, που δεν είναι θύμα της αναπηρίας του!-ΒΙΝΤΕΟ

Όταν το όνειρο είναι πιο δυνατό από την αναπηρία, τότε τα εμπόδια μειώνονται και προχώρα προς αυτό. Αυτή είναι η ιστορία του 21χρονού παλαιστής Ο Μπεν(BenJackson) γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση όμως δεν θέλει η αναπηρία του να είναι αυτή που θα τον καθορίσει για το ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει! Αποφάσισε να γίνει παλαιστής και να σταματήσει να είναι το θύμα της αναπηρίας του, όπως δηλώνει!

Η μητέρα του λέει πως οι γιατροί ήταν κατηγορηματικοί πως δε θα μπορέσει να περπατήσει , ότι δε θα μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του και ότι δε θα καταφέρει να κάνει οτιδήποτε.

meet-ben-jackson-the-0-500x300 (1)2

 

Οι γονείς του στην αρχή φοβηθήκαν να μη χτυπήσει, να μη γελάσει ο κόσμος εις βάρος του και έτσι χάσει την αυτοπεποίθηση που έχει. Τον μεγαλώσαμε λέγοντας του ότι ίσως να μη μπορέσεις να το κανείς όπως οι φίλοι σου αλλά παρόλα αυτά μπορείς να το κανείς!

Τον πρώτο χρόνο έχασε σε 25 αγώνες λένε οι φίλοι του, όμως δε τα παράτησε. Προπονείται σκληρά και δε το βάζει κάτω και δίνει τον καλύτερο του εαυτό! Η δουλειά του Μπεν δε σταμάτησε ποτέ, ακόμα και όταν πήγε στο κολλέγιο, όπου συνεχίζει να γυμνάζεται και να εξασκείται για αυτό που αγαπά περισσότερο …τη ζωή!

Ben Jackson, Never Finished | Win From Within from shawn corrigan on Vimeo.

Βογιατζής Ηλίας

Email: iliasvogiatzis@gmail.com

(Στείλτε μας, τις δικές σας ιστορίες ή των ανθρώπων που γνωρίζεται και παλεύουν για τη ζωή!)

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika