Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙ ΥΓΕΙΑ NEWS

Ο μικρός Ντάνι μάχεται για τη ζωή του, παρέα με τους 100.000 φίλους από όλο τον κόσμο!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Danny fl

Ο μικρός Ντάνι μάχεται για τη ζωή του, παρέα με τους 100.000 φίλους από όλο τον κόσμο!-ΒΙΝΤΕΟ

Ο 6χρόνος Ντάνι έχει διαγνωστεί με έναν μη εγχειρήσιμο όγκο στο κεφάλι και έτσι αναγκάστηκε να σταματήσει το σχολείο και να ακολουθήσει στο σπίτι την ειδική αγωγή. Αν και οι πιθανότητες για να τα καταφέρει είναι λίγες(μόλις 10%), η μητέρα του θέλησε να γνωστοποιήσει την ιστορία του! Και όλα όσα θα διαβάσετε, ξεκίνησαν λίγες εβδομάδες πριν στη Μασαχουσέτη, μετά τη δυσάρεστη διάγνωση των ιατρών.

[youtube id=”Sw5QlXPPOmo” width=”620″ height=”360″]

Αρχικά σκέφτηκε τι είναι αυτό που αρέσει στον Ντάνι: να διαβάζει γράμματα! Έτσι ζήτησε από όλο τον κόσμο να του ευχηθεί για τα γενέθλια του, που ήταν πριν λίγες μέρες. Τα πρώτα γράμματα έφτασαν και όταν έγινε γνωστό και στον κόσμο του ιντερνέτ πήραν μορφή χιονοστιβάδας! Τα γράμματα, τα πακέτα και δώρα και οι ευχετήριες κάρτες ξεπέρασαν τις 100.000, από την Ιαπωνία, το Ιράν, τη  Σουηδία, την Ιταλία κ.α.

Τα δώρα του όμως δε σταματούν εκεί: 100 αστυνομικοί έκαναν παρέλαση με τις μοτοσυκλέτες τους την ημέρα των γενεθλίων του και του χάρισαν το δικό του περιπολικό! Μια τεράστια τούρτα τον περίμενε στο στάδιο και εμφανιστήκαν η ομάδα ράγκμπι Πατριώτες μαζί με τον προπονητή τους.

[youtube id=”pZ-r4d9-ob0″ width=”620″ height=”360″]

Ας ελπίσουμε ότι ο μικρός Ντάνι θα τα καταφέρει με τη δύναμη και τη θετική ενέργεια που έχει λάβει από όλο τον πλανήτη, θα βγει νικητής! Χρόνια πολλά Ντάνι!

Βογιατζής Ηλίας

Πηγή: www.hlntv.com 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λουκία Κασαμάκη: Η 11χρονη εκ γενετής τυφλή που δίνει μαθήματα ζωής – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Φελλός: Η φυσική «σπιτική συνταγή» που θα κάνει το αμάξι να μοσχοβολάει και να μην ξανά θολώσουν τα τζάμια

Efi Nika