Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά πλάκας και Κίνημα Δεν Πληρώνω σε κοινό αγώνα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

fkps2

Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά πλάκας και Κίνημα Δεν Πληρώνω σε κοινό αγώνα

Σε πολύ θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων της Ομάδας Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιπροσωπείας του Κινήματος Δεν Πληρώνω, την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014.

Εκ μέρους της Ομάδας Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά πλάκας παρευρέθηκαν στη συνάντηση οι Μαρίνα Ζεκάκου και Δημήτρης Παπαστεργίου και το Κίνημα Δεν Πληρώνω εκπροσωπήθηκε από τους Λεωνίδα και Ηλία Παπαδόπουλο.

fkps1

Σκοπός της συνάντησης ήταν η λεπτομερής ενημέρωση των εκπροσώπων του Κινήματος Δεν Πληρώνω σχετικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο του αγώνα της Ομάδας Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά πλάκας, ενός αγώνα διαρκείας κόντρα στις απάνθρωπες και παράλογες περικοπές κοινωνικών παροχών εις βάρος αυτής της ευάλωτης ομάδας συνανθρώπων μας, κόντρα στην σκληρότητα της πολιτείας που δεν εντάσσει τη Σκλήρυνση Κατά πλάκας στη λίστα με τις παθήσεις που χαρακτηρίζονται με επ’ αόριστον αναπηρία, κόντρα, εν τέλει, στην οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση και τελικά την περιθωριοποίηση των πασχόντων από τη νόσο, όπως συμβαίνει και με τις άλλες αδύναμες κοινωνικές ομάδες στην Ελλάδα της λιτότητας, του νεοφιλελευθερισμού και της κοινωνικής αναλγησίας.

Τα μέλη της Ομάδας Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά πλάκας και οι αγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω έχουν βρεθεί και έχουν αναπτύξει στο πέρας του χρόνου σταθερούς δεσμούς συντροφικότητας, ενότητας και αλληλεγγύης στο δρόμο και στους κοινούς αγώνες για Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλους, για ένα κράτος πρόνοιας και για μια κοινωνία που θα προστατεύει και θα προφυλάσσει τα πιο αδύναμα μέλη της, εξασφαλίζοντας ζωή με αξιοπρέπεια για κάθε άνθρωπο.

Η συνάντηση της Παρασκευής 25 Ιουλίου ήρθε ως επισφράγιση της αμοιβαίας εκτίμησης και της εκατέρωθεν στήριξης των μελών των δύο φορέων και ως ευκαιρία να προγραμματιστούν νέες κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες.

Κατόπιν αναλυτικής συζήτησης και πολιτικής ζύμωσης, αποφασίστηκε η επίσημη υιοθέτηση των αιτημάτων της Ομάδας Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά πλάκας, από το Κίνημα Δεν Πληρώνω.

Η υιοθέτηση αυτών των θέσεων συνεπάγεται και επικείμενους αγώνες, σε πολιτικό και κινηματικό επίπεδο, για την κατάκτηση των στόχων που προκύπτουν από αυτές, προς όφελος των πασχόντων και των οικογενειών τους, στο πλευρό της Ομάδας Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά πλάκας .

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

οδός Καυτατζόγλου 35, Αθήνα

kinimadenplirononet@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea