Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Ολοκληρωση προπονητικού camp πινγκ-πονγκ ΑμεΑ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

lastday1

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ, που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη από 5  μέχρι 20 Ιουλίου 2014.
Για πάνω από δύο βδομάδες, οι αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής ομάδας, με τρεις (3) καθημερινές προπονήσεις, δήλωσαν έτοιμοι για επιτυχίες, αποχαιρετώντας με τις καλύτερες εντυπώσεις την ακριτική  πόλη.
Ο Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» ”αισθάνεται περήφανος που κατάφερε, με τη βοήθεια πολλών φίλων, να δείξει, ότι η πόλη μας κέρδισε το στοίχημα που έβαλε, από την πρώτη μέρα του προπονητικού camp. Να είναι δηλαδή, για δεκαπέντε συνεχείς ημέρες, κοντά στους ανθρώπους της Εθνικής και να τους βοηθά με κέφι και διάθεση.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ’ όλα, την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, για την επιλογή της Αλεξανδρούπολης ως τόπου προετοιμασίας, καλύπτοντας μάλιστα, όλα τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής, καθώς και για την παραχώρηση αθλητικού υλικού, προς το νεοσύστατο τμήμα πινγκ πονγκ του Συλλόγου μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε,  τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας κύριο Κων/νο Σιάχο, που με την τριήμερη παραμονή του στην πόλη μας, έδωσε το μήνυμα της αποκέντρωσης στην ανάπτυξη, καθώς και τον Εθνικό προπονητή κύριο Χρόνη Πολίτση, που εμπνεύσθηκε, σχεδίασε και υλοποίησε αριστουργηματικά το όλο εγχείρημα.
Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου στο sportsamea.blogspot.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea