Newsitamea.gr
AMEA news ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΩΦΩΣΗ ΒΙΝΤΕΟ

ΜΙΣ ΚΩΦΗ ΚΟΣΜΟΣ 2014!!! Όταν υπάρχει θέληση και ψυχική δύναμη!ΣΥΓΚΗΝΙΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

10001475_

ΜΙΣ ΚΩΦΗ ΚΟΣΜΟΣ 2014!!! Όταν υπάρχει θέληση και ψυχική δύναμη!ΣΥΓΚΗΝΙΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;;

Κύπρος συμμετέχει για 5η χρονιά στο διαγωνισμό ομορφιάς ΜΙΣ ΚΩΦΗ ΚΟΣΜΟΣ 2014 που πραγματοποιείται στη Τσεχία. Η φετινή εκπρόσωπός μας ονομάζεται Στέλλα Ανδρέου και ήδη βρίσκεται στην Πράγα για τις προετοιμασίες του μεγάλου τελικού.
Η Στέλλα γεννήθηκε στη Λευκωσία, είναι 23 χρονών και από μικρή ονειρευόταν μια πετυχημένη σταδιοδρομία στο χώρο του μόντελιγκ. Μέσα από τον πρωτοποριακό αυτό διαγωνισμό της δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα από τα όνειρα της αλλά ταυτόχρονα να κάνει γνωστό σε όλους ότι η οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο όταν υπάρχει θέληση, ψυχική δύναμη, όρεξη αλλά και συνάμα στήριξη.

Η οικογένεια και οι φίλοι της την ενθάρρυναν να εμπλακεί στο διαγωνισμό και είχε αμέσως την στήριξη της οικογένειας και του στενού περιβάλλοντος.

Στον ελεύθερο χρόνο της η Στέλλα ασχολείται με πολεμικές τέχνες και γυμναστική. Της αρέσει επίσης και η φωτογραφία. Είναι απόφοιτος στον κλάδο αισθητικής αφού θέλει να συνδυάσει οτιδήποτε σχετίζεται με θέματα ομορφιάς..

Η απώλεια ακοής της επήλθε στο στάδιο της βρεφικής ηλικίας , δεν είναι γονιδιακό και δεν υπάρχουν αλλά κωφά άτομα στην οικογένεια….
Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την ίδια, το αντίθετα μάλιστα! Χάρη σε αυτό εξελίχθηκε σε μια δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση κοπέλα που στέλνει το μήνυμα και σε άλλα άτομα με οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα πως αυτό δεν τους στερεί με κανένα τρόπο ίσες ευκαιρίες και όνειρα από τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας.

Επιστρέφοντας στη Κύπρο, η Στέλλα θέλει να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας και να λάβει μέρος σε fashion shows. Στόχος της να γίνει το πρώτο μοντέλο με απώλεια ακοής στη Κύπρο..

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Όπως έχουμε αναφέρει ήδη ο τελικός του MISTER & MISS DEAF WORLD 2014 θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο στην Πράγα της Τσεχίας. Οι τίτλοι που θα δωθούν είναι αρκετοί και ελπίζουμε κάποιος να δωθεί και στην εκπρόσωπό μας γιατί το αξίζει! Μετά το διαγωνισμό θα ακολουθήσουν fashion shows για 10 μέρες σε ολόκληρη τη χώρα.

 

Μπορείτε να βλέπετε LIVE τις προετοιμασίες και τον τελικό στο πιο κάτω link που είναι το επίσημο site του διαγωνισμού:

http://www.missdeafworld2011-2020.com

 

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΩΦΩΝ

Τον διαγωνισμό ΜΙΣ ΚΩΦΗ ΚΟΣΜΟΣ, καθιέρωσε στην Κύπρο ο πρόεδρος του Σωματίου Κωφών Λάρνακας, Θάκης Τιμοθέου. Στόχος είναι να διαδοθεί και να αγκαλιαστεί απ’ όλους ως ισάξιος διαγωνισμός με πολλούς άλλους διεθνής και παγκόσμιους διαγωνισμούς τους οποίους το κράτος υποστηρίζει ..

 

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΓΚΗΝΙΤΙΚΟ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

[youtube id=”iFsOCNHQ6b0″ width=”620″ height=”360″]

[youtube id=”dDmA0u7L8oo” width=”620″ height=”360″]

ΑΠΟ dolce.com.cy

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea