Newsitamea.gr
ΒΙΝΤΕΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μαθήματα Ζωής από τον πιο θαρραλέο αγρότη με αναπηρία που έχετε δεί ποτέ -ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

agrotis2_0

Μαθήματα Ζωής από τον πιο θαρραλέο αγρότη με αναπηρία που έχετε δεί ποτέ -ΒΙΝΤΕΟ

Αυτός είναι ο πιο θαρραλέος αγρότης που έχετε δεί ποτέ -Γεννήθηκε με αναπηρία και εμπνέει για τη δύναμη ψυχής .  Εργάζεται ως αγρότης στην φάρμα Apricot Lane Farms στο Moorpark της Καλιφόρνια, και ακολουθεί το επάγγελμα του γεωργού ολόκληρη τη ζωή του.

Μια σωματικά απαιτητική δουλειά που ο Chris χειρίζεται με απόλυτη ευκολία μιας και ο ίδιος είναι ανάπηρος, χωρίς άκρα. Κανονικά δεν θα μπορούσε να οδηγήσει, να κόψει ξύλα, να λειτουργήσει το αλυσοπρίονο ή να κολυμπήσει… Και δεν μπορεί ωστόσο να ολοκληρώσει καθημερινές εργασίες χωρίς να χρησιμοποιεί πολύ περισσότερη ενέργεια από ό, τι οι περισσότεροι.

«Αμέσως μόλις γεννήθηκα η γιαγιά του, έτρεξε στον μπαμπά μου και του είπε: ‘λοιπόν Μπρούς (ο πατέρας του Κρις), πάντα έκανες μισοτελειωμένες δουλειές!’», λέει με έντονη την αίσθηση του χιούμορ ο Chris στον δημοσιογράφο της Huffington Post.

Εκτοτε ο νεαρός αγρότης ζούσε χωρίς να τον «δεσμεύει» η αναπηρία του εργαζόμενος σκληρά στην φάρμα του πατέρα του. Συχνά μάλιστα κατά την παιδική του ηλικία, δεν δεχόταν να φοράει τα προσθετικά του μέλη. Οι γονείς του από την άλλη, του συμπεριφέρονταν χωρίς διακρίσεις, όπως θα έκαναν σε οποιοδήποτε παιδί.

Το εντυπωσιακό είναι ότι στη φάρμα όπου εργάζεται σήμερα, ελάχιστα είναι τα πράγματα δεν μπορεί να κάνει: οδηγεί τρακτέρ, κάνει skateboard… «Μερικοί άνθρωποι ντρέπονται για τις φακίδες τους. Μερικοί ντρέπονται για το ότι έχουν μεγάλα αυτιά ή μεγάλη μύτη» λέει ο Chris. «Νομίζω ότι αν ανησυχεί κανείς για το πώς είναι, τότε εξαπατά τον εαυτό του», σημειώνει.

[youtube id=”H9S3n_tILKo” width=”620″ height=”360″]

 


Πηγή: www.iefimerida.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika