Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μάχη για να σωθεί η 9χρονη!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 

entatiki_322313761

Μάχη για να σωθεί η 9χρονη!!!

 

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 9χρονου κοριτσιού, το οποίο τραυματίστηκε βαρύτατα όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Αυλή Πεδιάδος. Οι γιατροί της παιδοχειρουργικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ δίνουν μάχη προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά τραύματα και την αιμορραγία. Το κορίτσι φέρει χτυπήματα στους πνεύμονες, στην κοιλιακή χώρα και στο κεφάλι.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 9χρονης, οι οποίοι προσεύχονται να γίνει ένα θαύμα και το παιδί τους να βγει νικητής από αυτήν τη δύσκολη μάχη. Συγκλονισμένος από το τραγικό περιστατικό όμως είναι και ο Γερμανός τουρίστας, ο οποίος οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο. Μαζί με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους ήρθαν στην Κρήτη για διακοπές. Ενοικίασαν ένα αυτοκίνητο για τις ημερήσιες εκδρομές τους. Σε μία από αυτές, στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου, συνέβη το τραγικό συμβάν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ”, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Γερμανός τουρίστας κινούνταν κανονικά στο ρεύμα κυκλοφορίας του με φυσιολογική ταχύτητα. Η 9χρονη φέρεται να πετάχτηκε στο δρόμο και εκείνος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Το περιστατικό έχει συγκλονίσει τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένεια του. Ο ίδιος μέσω των αστυνομικών ζήτησε να μιλήσει στον πατέρα της 9χρονης ενώ εξέφρασε την επιθυμία να τον συναντήσει στο νοσοκομείο.

 

 

 

madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λατρεμένη ανιψούλα, πήγε τον vεκρό θείο της σε τράπεζα με το καροτσάκι για να υπογράψει δάνειο 3.000 ευρώ – BINTEO

Efi Nika

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika