Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Λυντσάρισαν λαθρέμπορους οργάνων!!!

Λυντσάρισαν λαθρέμπορους οργάνων!!!
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Λυντσάρισαν λαθρέμπορους οργάνων!!!

Δύο Ευρωπαίοι, οι οποίοι παρίσταναν τους χωροφύλακες και ο ένας εκ των οποίων αναγνωρίσθηκε ως Γάλλος, λυντσαρίστηκαν σήμερα το πρωί στην παραθεριστική νήσο Νόζι Μπι της Μαδαγασκάρης από ένα εξαγριωμένο πλήθος, που αργότερα απανθράκωσε και τις σορούς τους, καθώς θεωρήθηκαν ένοχοι για λαθρεμπόριο ανθρώπινων οργάνων, ανακοίνωσε η αστυνομία και το Παρίσι.

Το εξημμένο πλήθος επιτέθηκε κατά των δύο ξένων μετά την ανακάλυψη της σορού ενός 8χρονου παιδιού, από το οποίο είχαν αφαιρεθεί όργανα.

«Οι δύο ξένοι είναι Γάλλοι, ονόματι Σεμπαστιάν και Ρομπέρτο και παραδέχθηκαν κατόπιν βασανιστηρίων (στα οποία τους υπέβαλαν οι εξαγριωμένοι) πως επιδίδονταν σε λαθρεμπόριο οργάνων», δήλωσε ο υπαρχηγός της τοπικής χωροφυλακής στρατηγός Γκι Μπομπέν Ραντριαμάρο, ενώ ο εκπρόσωπος του σώματος Ρισάρ Ραβαλομανάνα πρόσθεσε πως τα σώματα των δύο υπόπτων απανθρακώθηκαν στην ακτή Αμπατολοάκα.

Σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών, ο ένας από τους δολοφονημένους είναι Γάλλος, ενώ ο δεύτερος υπάρχει πιθανότητα να είναι Ιταλός. Το ιταλικό ΥΠΕΞ ανακοίνωσε πως διερευνά αυτήν την πιθανότητα.

Οι ταραχές ξεκίνησαν χθες, μετά τη διάδοση της είδησης ότι το παιδί εξαφανίσθηκε. Εκατοντάδες εξαγριωμένοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα της μεγαλύτερης πόλης της νήσου Χελ-Βιλ, όπου κρατούνταν οι δύο ύποπτοι, αξιώνοντας από τους αστυνομικούς να τούς τους παραδώσουν.

Η αστυνομία έριξε αρχικά προειδοποιητικές βολές στον αέρα για να απομακρύνει το πλήθος, κι όταν δεν το κατάφερε άρχισε να ρίχνει κατά του κόσμου, σκοτώνοντας έναν πολίτη.

Οι ταραχές εντάθηκαν ακόμη περισσότερο σήμερα μετά την ανακάλυψη του κατακρεουργημένου σώματος του παιδιού. «Μέσα στη νύκτα, κάτοικοι ανακάλυψαν τη σορό ενός παιδιού με τα ζωτικά όργανά του να έχουν αφαιρεθεί από το σώμα του», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, υπογραμμίζοντας ότι «πολυάριθμοι εξαγριωμένοι πολίτες εισέβαλαν στο τμήμα και απέσπασαν τους δύο υπόπτους», ενώ οι αστυνομικοί κατάφεραν να φθάσουν μόνο μετά την πυρπόλησή τους.

Το γαλλικό προξενείο στη Μαδαγασκάρη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποτρέπει τους υπηκόους της χώρας να μεταβαίνουν στο Νόζι Μπι «ιδίως στις παραλίες του, μέχρι νεωτέρας».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou