Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Λιοντάρι άρπαξε αγοράκι σε ζωολογικό κήπο!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
liontari-arpaxe-agoraki-se-zoologiko-kipo-video
Λιοντάρι άρπαξε αγοράκι σε ζωολογικό κήπο!!!-ΒΙΝΤΕΟ
Τραυματική εμπειρία έζησε ένα αγοράκι στη Ρωσία, όταν κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε ζωολογικό κήπο, το άρπαξε λιοντάρι μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του!

Το άγριο ζώο ήταν δεμένο με λουρί και όχι μέσα σε κλουβί, με αποτέλεσμα να επιτεθεί στο 4χρονο αγοράκι (που πλησίασε κοντά του) πετώντας το στο έδαφος και δαγκώνοντάς το με μανία.

Το αίμα των επισκεπτών του κήπου πάγωσε, ωστόσο για καλή τύχη του Nikita, η μητέρα του βρήκε το θάρρος, αλλά και την ψυχραιμία να επιτεθεί στη λιονταρίνα, η οποία τελικά άφησε από τα δόντια της το αγόρι, χωρίς να του προκαλέσει σοβαρά τραύματα.

Το περιστατικό συνέβη στο ζωολογικό κήπο «Drakon» Drakon, στη Μαχατσκάλα, την πρωτεύουσα της Δημοκρατίας του Νταγκεστάν στη νοτιο-δυτική Ρωσία, ενώ η τοπική αστυνομία, έπειτα από καταγγελία της οικογένειας του μικρού, ανακρίνει τους υπεύθυνους.

«Νόμιζα ότι ήταν μεγάλη ευκαιρία να δούμε από κοντά όλα αυτά τα άγρια ζώα, ωστόσο σοκαριστήκαμε όλοι από το γεγονός», τόνισε ο αυτόπτης μάρτυρας που κατέγραψε την επίθεση, συμπληρώνοντας: «Στεκόμουν εκεί σε κατάσταση σοκ και είχα τυχαία ανοιχτή την κάμερα».

[youtube id=”kWlUPDDaUo4″ width=”620″ height=”360″]

Από την πλευρά του, ο αντιεισαγγελέας της Makhachkala, Boris Mustafayev, ανέφερε: «Δεν είναι νόμιμο για ένα τέτοιο επικίνδυνο ζώο απλά να είναι δεμένο με ένα πολύ λεπτό δερμάτινο λουράκι. Από τη στιγμή που άρπαξε το αγόρι θα μπορούσε εύκολα να το τραυματίσει θανάσιμα. Το έσωσε η μητέρα του τρέχοντας προς το ζώο, το οποίο φοβήθηκε, ωστόσο η επίθεση θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία»…

 

http://www.newsbomb.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika