Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Κλινικά νεκρή μητέρα έφερε στον κόσμο μωρό και επανήλθε στη ζωή-ΒΙΝΤΕΟ

Κλινικά νεκρή μητέρα έφερε στον κόσμο μωρό και επανήλθε στη ζωή
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Κλινικά νεκρή μητέρα έφερε στον κόσμο μωρό και επανήλθε στη ζωή

Οι γιατροί διέγνωσαν υπερτροφική καρδιομυοπάθεια

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στα παγκόσμια ιατρικά χρονικά. Μια γυναίκα από το Μιζούρι των ΗΠΑ, υπέστη ανακοπή καρδιάς και θεωρήθηκε κλινικά νεκρή, ενώ βρισκόταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Προκειμένου να σώσουν το μωρό, οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική τομή, ενώ λίγη ώρα αργότερα η νεαρή μητέρα επανήλθε στη ζωή!

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Εrica Nigrelli, η οποία είναι καθηγήτρια, ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε μέσα στο σχολείο.

Τρεις συνάδελφοι, συμπεριλαμβανομένου του άντρα της, τη βοήθησαν και κάλεσαν ασθενοφόρο. «Η γυναίκα μου είναι έγκυος» είπε ο άντρας της σε κατάσταση πανικού. Μέχρι η Εrica να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι η καρδιά της είχε σταματήσει να λειτουργεί.

Όπως αναφέρει το CNN, οι γιατροί που την παρέλαβαν προχώρησαν σε καισαρική για να σώσουν το μωρό. Το κοριτσάκι που ήρθε στη ζωή ήταν υγιέστατο.

Λίγη ώρα αργότερα, η καρδιά της γυναίκας άρχισε να χτυπά και πάλι! Οι ειδικοί διέγνωσαν υπερτροφική καρδιομυοπάθεια και κράτησαν τη γυναίκα σε καταστολή για πέντε ημέρες, ενώ το μωρό παρέμεινε στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών για δύο εβδομάδες.

Σήμερα, τρεις μήνες μετά, η Erica και η τριών μηνών Elayna Nigrelli είναι καλά στην υγεία τους και ο σύζυγός της δήλωσε στο CNN «Αισθανόμαστε υπέροχα. Η γυναίκα μου επέστρεψε 100%».

 

 

 

newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πελώριο, πιο μεγάλο και από ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το νέο υπερκατάστημα των ZARA που ανοίγει άμεσα στην Αθήνα

Efi Nika

Κακά μαντάτα για όσους έχουν Πειραιώς, Εθνική και Alpha Bank: Όποιος μπαίνει στην τράπεζα… πληρώνει – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika