Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ NEWS

ΚΕΠ Υγείας σε 14 δήμους της χώρας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

9B8EB6

 ΚΕΠ Υγείας σε 14 δήμους της χώρας

Τα… νέου τύπου ΚΕΠ θα παρέχουν στους πολίτες τη δυνατότητα να υποβάλλονται σε εξετάσεις προσυμπτωματικού ελέγχου πριν νοσήσουν και να αποκτούν άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας της περιοχής τους

Στη δημιουργία Κέντρων Πρόληψης (ΚΕΠ) Υγείας προχωρούν 14 δήμοι της χώρας, 13 της Αττικής και ένας από το νομό Θεσσαλονίκης, στοχεύοντας στην προαγωγή της πρόληψης, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας.

Τα… νέου τύπου ΚΕΠ θα παρέχουν στους πολίτες τη δυνατότητα να υποβάλλονται σε εξετάσεις προσυμπτωματικού ελέγχου πριν νοσήσουν και να αποκτούν άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας της περιοχής τους. Στο διαδημοτικό δίκτυο των ΚΕΠ Υγείας θα ενταχθούν οι δήμοι Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής, Αγίων Αναργύρων- Καματερού, Αλίμου, Βύρωνα, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Ηρακλείου, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα, Μεταμόρφωσης, Παλαιού Φαλήρου, Περιστερίου και Πυλαίας- Χορτιάτη.

Η δημιουργία και δικτύωση των δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ) Υγείας υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος του ΕΣΠΑ με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοινώθηκε πριν λίγο: Ευχάριστα νέα για τους ανεμβολίαστους, σε πελάγη ευτυχίας εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες

Efi Nika

Με νόμο ο εμβολιασμός κατά της COVID-19 στα Φαρμακεία, με κόστος 5 ευρώ – Χρεώσεις 1 και 3 ευρώ για διαγνωστικές εξετάσεις

Efi Nika

Τι να προσέχετε με τα φάρμακά σας μετά τα 50

Efi Nika