Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Κατηγορούνται ότι αποπλάνησαν 12χρονο!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

590_ad036a197e16f3d0224f78fa1e35cec4

ΦΩΤΟ-Κατηγορούνται ότι αποπλάνησαν 12χρονο

 

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν την προηγούμενη Τετάρτη στο Ίλιον, και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για αποπλάνηση παιδιού, μαστροπεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

Πρόκειται για τους:

Α) Παρασκευόπουλο Κωνσταντίνο του Θεόδωρου, κατοίκου Νέων Λιοσίων.

Β) Ζερβό Σπυρίδωνα του Κωνσταντίνου, κατοίκου Περιστερίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε βάρος του πρώτου εξ αυτών ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη και της ασέλγειας με αμοιβή, με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως τα δεκαπέντε έτη, ενώ σε βάρος του δευτέρου ασκήθηκε ποινική δίωξη για άμεση συνέργεια στις ανωτέρω πράξεις, καθώς και για την πράξη της παράνομης οπλοφορίας μαχαιριών σε βάρος και των δύο.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως και την 18.00 ώρα της 15-9-2014, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός μεν στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδίως των ανήλικων κοριτσιών, αφετέρου δε στην πληρέστερη διερεύνηση της εκκρεμούς υπόθεσης με την εξακρίβωση των στοιχείων των λοιπών παθουσών.

Επιπλέον αποσκοπεί στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou