Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Και πάλι στο υψηλότερο ιστό η ελληνική σημαία!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Και πάλι στο υψηλότερο ιστό η ελληνική σημαία

O Στέφανος Διαμαντής πέτυχε ακόμια μια νίκη και ανέβασε την Ελληνική σημαία στουψηλότερο σκαλί του βάθρου στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Κέρδισαν και το gazi cup οι έλληνες αθλητές μας. Αν και το πρωί δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς λόγο καιρικών συνθηκών εξαιτίας της βροχής, υπήρξε ανησυχία ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί και έτσι θα μοιράζονταν βαθμούς και επιτυχία με τους αντιπάλους τους. Αλλά στην πορεία ο καιρός βελτιώθηκε και πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στους δυο τελικούς ο νικητής είχε ελληνικό χρώμα. Ο Στέφανος Διαμαντής ξεκίνησε το χορό των νικών κατακτώντας τη νίκη και το τουρνουά με αντίπαλο από το Ιράν, που θα μπορούσε αν είχαμε περισσότερη τύχη να είναι ελληνικού χρώματος αυτός ο τελικός καθώς ο αθλητής από το Ιράν απέκλεισε στις λεπτομερές το Γιώργο Λαζαρίδη.

Στο δεύτερο τελικό της ημέρας στο διπλό ο Λαζαρίδης με το Διαμάντη συμπαίκτη κέρδισαν τον τελικό και κατέκτησαν την πρώτη θέση. ήταν ένα πολύ καλό και δυνατό τουρνουά και για τους τρεις αθλητές μας καθώς και ο Επαμεινώνδας Σταμάτης στις λεπτομερές δεν κέρδισε κάτι πιο πολύ. Παντός από τη φωτογραφία φαίνεται ότι και από αυτό το τουρνουά οι διακρίσεις και οι κούπες είναι πολλές και σε αυτό το τουρνουά. Αύριο στις 2 ώρα είναι η επιστροφή των αθλητών μας και η μονή μας ανησυχία είναι αν έχουν αρκετό χορό στις αποσκευές τους για να βάλουν όλα αυτά που κατέκτησαν στην Αττάλεια της Τουρκιάς.

Μπράβο σας και καλή επιστροφή να έχετε!

http://www.sportrikala.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea