Newsitamea.gr
AMEA news

«Θα δώσουμε λύσεις στα ΑμεΑ» … ανέφερε σε εκδήλωση κ. Μώραλης και κ. Μαρινάκης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1411212

«Θα δώσουμε λύσεις στα ΑμεΑ» … ανέφερε σε εκδήλωση κ. Μώραλης και κ. Μαρινάκης

Κοντά στα Άτομα με Αναπηρία και στους οικείους τους βρέθηκε ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής», σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  στον ΟΛΠ, στην οποία ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης, συζήτησαν με τους συμπολίτες μας με αναπηρία, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους και αντάλλαξαν εμπειρίες και προτάσεις που θα δώσουν λύσεις στα εμπόδια που συναντούν στην καθημερινότητά τους. 

Ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής», σε αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα, έχει δεσμευτεί για μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων τη δημιουργία Βρεφονηπιακού και παιδικού σταθμού για ΑμεΑ, την παροχή συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης στις οικογένειές τους και την παροχή κινήτρων στους επαγγελματίες ώστε να δημιουργούν χώρους προσβάσιμους σε ΑμεΑ. 

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης τόνισε:

«Το πρώτο μας μέλημα ήταν να ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις ανάγκες των ανθρώπων με ειδικά χαρίσματα. Μετά από μια στενή συνεργασία με γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς, καταρτίσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας ένα περιβάλλον σεβασμού, φροντίδας και ασφάλειας. Είναι προσωπική μου δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε αυτή την επικοινωνία και ότι θα είμαστε κοντά σας από την πρώτη στιγμή».

 Ο κ. Μώραλης ανέφερε επίσης ότι τα  10 νέα mini bus που θα δρομολογηθούν άμεσα για τη δημοτική συγκοινωνία θα διαθέτουν  ράμπες για ΑμεΑ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του ανέφερε:
«Οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις για τα Άτομα με Αναπηρία αποτελούν κεντρικό πυρήνα του προγράμματός μας. Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις. Θα είμαστε δίπλα σας για να κάνουμε μαζί όλα αυτά που απαιτούνται, όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε σωστή Δημοτική Αρχή. Θα δώσουμε λύσεις».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο γνωστός τραγουδιστής Μανώλης Κονταρός, μιλώντας για την προσωπική του εμπειρία.

 

 

www.zougla.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea