Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Θέλει να επιστρέψει στη δράση ο Πιστόριους

Θέλει να επιστρέψει στη δράση ο Πιστόριους
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Θέλει να επιστρέψει στη δράση ο Πιστόριους

Για την πρόθεσή του να αρχίσει ξανά προπονήσεις ενημέρωσε τις αρχές της Νοτίου Αφρικής ο Όσκαρ Πιστόριους, την ώρα που είναι ελεύθερος με εγγύηση μέχρι να δικαστεί για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ.

Καμία πρόθεση να εγκαταλείψει τους στίβους δεν έχει ο Όσκαρ Πιστόριους. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές από τη Νότιο Αφρική, ο παραολυμπιονίκης ενημέρωσε τις αρχές της χώρας για την πρόθεσή του να αρχίσει ξανά προπονήσεις, όσο διάστημα είναι ελεύθερος με εγγύηση για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ.

Η εκπρόσωπός του, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως «… τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο πενθεί και η προσοχή του δεν είναι επικεντρωμένη στον αθλητισμό».

Όπως αναφέρεται στον Τύπο της πατρίδας του, ο Πιστόριους συζήτησε με το δικαστήριο τους όρους της εγγύησής του και θα καθοριστούν οι «ελευθερίες» που θα έχει μέχρι να παρουσιαστεί ξανά ενώπιον του δικαστηρίου, στις 4 Ιουνίου.

Ο προπονητής του Πιστόριους, Άμπι Λόου, αρνήθηκε να πει το παραμικρό για τα σχέδια του αθλητή. Πάντως τόνισε πως θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί του, σημειώνοντας ωστόσο πως «… μπορεί να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και απρόθυμος να τρέξει ξανά».

Ο 26χρονος δρομέας διαμένει στο σπίτι του θείου του, Άρνολντ, σε ένα προάστιο της Πρετόρια. Αντιμετωπίζει την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης και τον κίνδυνο να τιμωρηθεί με ισόβια εφόσον κριθεί ένοχος.

 

 

 

sport-fm.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea