Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η “κυρία” που…χώρισε τον Άδωνι! Όλο το παρασκήνιο ενός διαδικτυακού “διαζυγίου”

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

9637873

Η “κυρία” που…χώρισε τον Άδωνι! Όλο το παρασκήνιο ενός διαδικτυακού “διαζυγίου”

Τα παπούτσια στο χέρι έδωσε η “κυρία Υπουργού” στον Άδωνι Γεωργιάδη, η διαδικτυακή σύζυγος του υπουργού Υγείας γνωστή και ως “ax_koula”.Ήταν η γυναίκα που έκανε μέσω twitter τον Άδωνι Γεωργιάδη να …βγαίνει από τα ρούχα του καθώς με καθημερινές της αναρτήσεις, περιέγραφε το “γάμο” τους, τη “συγκατοίκηση” τους ενώ πολλές φορές του έκανε και κριτική για την πολιτική που ακολουθούσε.

Πρόκειται για την πιο φανατική “ακόλουθο” του Άδωνι στο twitter η οποία μάλιστα συστηνόταν εκτός των άλλων και ως το “κορίτσι του Άδωνι Γεωργιάδη”.  Τι χώρισε το …ζευγάρι…και τι είπε ο Άδωνις…

Η σχέση τους είχε γίνει πρώτο θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα ήρθε ο μεγάλος χωρισμός που κάνει και πάλι τα social media να …φλέγονται.
Εδώ και καιρό ο Άδωνις Γεωργιάδης και η “ax_koula” γνωστή ως “κυρία Υπουργού” ήταν… αχώριστοι. Και ήταν μια σχέση που γνώριζαν πολλοί. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει κοντά στους 40.000 followers.
Παρότι συχνά πυκνά διαπληκτίζονταν …διαδικτυακά μέσω twitter, το “ζευγάρι” παρέμενε “μαζί”. Η πιο φανατική ακόλουθος (follower)  του Άδωνι Γεωργιάδη στο twitter δήλωσε την Πέμπτη ότι τον χώρισε. Η είδηση έπεσε στα βόμβα στα social media…
1
Όλα δείχνουν πως το “ζευγάρι” εδώ και καιρό είχε πολιτικές διαφωνίες. Η “κυρία υπουργού” συχνά πυκνά άλλωστε δημοσίως καταφερόταν κατά του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη στον οποίο τώρα και χρεώνει το “διαζύγιο”.

 Ταυτόχρονα η “ax_koula” δεν παρέλειπε στο διαδικτυακό τους “γάμο” με τον Άδωνι να του επιτίθεται και για τους χειρισμούς του σε θέματα υγείας. Εξάλλου πρόκειται για πρόσωπο άκρως πολιτικοποιημένο παρότι ελάχιστοι γνωρίζουν την πραγματική της ταυτότητα.
Και όπως όλα δείχνουν η “κυρία υπουργού” είναι ανένδοτη: δε γυρίζει πίσω έστω κι αν ο Άδωνις την παρακαλέσει.
Και η κυρία υπουργού είναι ανένδοτη…παρά τις προσπάθειες Άδωνι…
Άλλωστε τον είχε προειδοποιήσει όπως σημειώνει δημοσίως μέσω twitter.
Και επειδή πάντα ένα …διαζύγιο έχει και τον πόνο του η @ax_koula θα βρει παρηγοριά στις φίλες της.
  
Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες ποιος …χώρισε ποιον η “κυρία υπουργού” αποσαφηνίζει:
Ήταν μια σχέση έντονου “πάθους” και “μίσους”. Την οποία βέβαια δεν παρέλειψε να σχολιάσει με χιούμορ και ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης. Άλλωστε πολλοί φίλοι του στο twitter τον παρότρυναν να επιστρέψει στη …συζυγική του στέγη.
Δείτε παρακάτω τι έγραψε σε μήνυμα σε “ακόλουθό” του όταν εκείνος τον ρώτησε για τη θυελλώδη σχέση…
Και επειδή η έκφραση “τσαλιμάκια” έβγαλε από τα ρούχα της την…πρώην πλέον “κυρία υπουργού” , ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε την απάντηση του:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika