Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η εσωτερική ομορφιά της γυναίκας είναι η μεγαλύτερη δύναμή της-βίντεο που συγκλονίσει

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

686f

Η εσωτερική ομορφιά της γυναίκας είναι η μεγαλύτερη δύναμή της-βίντεο που συγκλονίσει

Οι γυναίκες είναι χαρισματικές από τη φύση τους. Μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Μπορούν είναι καλές επαγγελματίες και ταυτόχρονα καλές μητέρες και σύζυγοι. Έχουν πολλούς ρόλους και τα καταφέρνουν άψογα. Έχουν μία ομορφιά στην ψυχή τους που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα στον κόσμο.

Η δύναμη τους είναι τεράστια και αυτό φαίνεται όταν έρθουν αντιμέτωπες με καταστάσεις δύσκολες. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τρεις διαφορετικές ιστορίες γυναικών πέρα για πέρα αληθινές.

Η πρώτη ηρωίδα μας, είναι μία γυναίκα η οποία εδώ και πολλά χρόνια προσπαθούσε να κάνει παιδί με τον σύζυγό της. Ο καιρός περνούσε μέχρι την στιγμή που ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Η ευτυχία της ήταν μεγάλη και έλαμπε από ευτυχία. Η εγκυμοσύνη της ήταν φυσιολογική μέχρι την ημέρα που της ανακοινώθηκε ότι είχε καρκίνο. Όλα άλλαξαν από την μία στιγμή στην άλλη. Οι επιλογές που είχε ήταν δύο. Η να κάνει χημειοθεραπείες που μπορούσαν βέβαια να βλάψουν το έμβρυο, ή να αντιμετωπίσει τον καρκίνο μόνη της μέχρι να γεννήσει και μετά να ξεκινήσει τις θεραπείες. Εκείνη επέλεξε τη πρώτη και τελικά ήταν για καλό.

Η δεύτερη ηρωίδα μας είναι μία γυναίκα η οποία είναι πρότυπο για όλους τους εργαζόμενους. Ήταν η πρώτη που έμπαινε για δουλειά το πρωί στην εταιρία της και η τελευταία που έφευγε. Όπως θα δείτε, παραιτήθηκε από τη δουλειά της μιας και δεν μπορούσε πλέον να ανταπεξέλθει σε αυτήν, χωρίς να πει όμως το γιατί. Το αφεντικό της ανακάλυψε ότι ήταν υπεύθυνη σε Ίδρυμα με ορφανά παιδάκια και λίγες μέρες αργότερα η πρωταγωνίστριά μας, έλαβε ένα γράμμα από εκείνον. Τι έλεγε; Της έδιναν εκείνος και οι συνάδελφοί της ένα ποσό για να το διαθέσει για τα παιδάκια που φρόντιζε.

Η τελευταία ηρωίδα μας είναι μία γυναίκα η οποία αν και μικρή σε ηλικία είχε παιδί. Έκρυβε μέσα της όμως ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο αποκαλύπτεται στο τέλος της ιστορίας.

Οι τρεις αληθινές ιστορίες έρχονται να μας επιβεβαιώσουν ότι η ομορφιά και η δύναμη μιας γυναίκας κρύβονται μέσα της. Το συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα με τίτλο «My beautiful woman», κάνει το γύρο του κόσμο στο πλαίσιο μίας καμπάνιας για την εσωτερική ομορφιά της γυναίκας.

[youtube id=”YeAjOimUHOU” width=”620″ height=”360″]

Πηγή: mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou