Newsitamea.gr
ΑΝΔΡΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΙΔΙ

Η Δύναμη της πατρικής αγάπης έκανε το μωρό του να σταματήσει να κλαίει και εμάς να δακρύσουμε!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

the power of love

 Η Δύναμη της πατρικής αγάπης έκανε το μωρό του να σταματήσει να κλαίει και εμάς να δακρύσουμε! 

 

Μια Συγκινητική Διαφήμιση ”Η Δύναμη της πατρικής Αγάπης”  . Το συγκινητικό βίντεο  δείχνει τις απελπισμένες προσπάθειες ενός πατέρα να σταματήσει να κλαίει το μωρό του, την ώρα που η μητέρα έχει βγει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

Ο πατέρας τρέχει έντρομος στο δωμάτιο της μικρής και δεν μπορεί να σκεφτεί τι να κάνει για να σταματήσει να κλαίει. Παίρνει τηλέφωνο πανικόβλητος τη σύζυγό του και της δηλώνει ότι δε σταματά με τίποτα. Τότε αυτή του λέει ότι μάλλον θα πεινάει. «Μα πως;» αναρωτιέται ο πατέρας και τότε η μητέρα του λέει να της δείξει ένα καρτούν στο κινητό του, που προφανώς έχει βοηθήσει άλλες στιγμές.

Η μικρή όμως δε σταματά και τότε ο μπαμπάς βάζει το τηλέφωνο μπροστά της για να δει μέσω βιντεοκλήσης τη μητέρα της. Η προσπάθεια όμως αυτή αποτυγχάνει και τότε του έρχεται μια καταπληκτική ιδέα. Να την πάρει αγκαλιά. Ως δια; Μαγείας το μωρό σταματά να κλαίει και ο μπαμπάς δείχνει φανερά συγκινημένος. Η διαφήμιση κλείνει τονίζοντας πως η τεχνολογία δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αγάπη.

Το βίντεο που εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης στα τέλη Ιουνίου και έχει υπερβεί τα 7 εκατομμύρια προβολές.

[youtube id=”PmCDxY2lJAE” width=”620″ height=”360″]

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

M M

20 «αθώες» συμπεριφορές των γονιών που πληγώνουν βαθιά τα παιδιά

Penni Syggrou