Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η γυναίκα που ζυγίζει περισσότερα από 270 κιλά!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

56DDFB287F7E0F616159AAD179757365

Βρίσκεται σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση και… πήρε επιπλέον βάρος!

Η τηλεοπτική εκπομπή «My 600-lb Life» δείχνει τις ιστορίες γυναικών που ζυγίζουν περισσότερα από 270 κιλά και προσπαθούν να τα χάσουν.Η εκπομπή που μεταδίδεται από το τηλεοπτικό κανάλι «TLC» στο τελευταίο της επεισόδιο παρουσίασε την ιστορία της 46χρονης Penny, από την Ατλάντα της Τζόρτζια.

Η γυναίκα που παραμένει κλινήρης επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια λόγω του βάρους της που δεν της επιτρέπει να κινείται, τους τελευταίους εφτά μήνες έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου και θα υποβληθεί σε επέμβαση γαστρικού Μπαϊπάς.

Η Penny κατάφερε αρχικά με τη δίαιτα στην οποία την υπέβαλαν οι θεράποντες ιατροί της, να χάσει κάποια κιλά που θα της επέτρεπαν να υποβληθεί στην επέμβαση, αλλά την τελευταία φορά που ζυγίστηκε έκπληκτοι οι γιατροί διαπίστωσαν πως όχι μόνο δεν είχε χάσει βάρος αλλά είχε πάρει και σχεδόν 3 κιλά επιπλέον…

Όπως ανέφερε η ίδια, θέλει να ξαναγίνει μητέρα και να επιστρέψει να κάνει μια κανονική ζωή και να αγκαλιάσει τον γιο της Λίαμ, που τώρα τον βλέπει μόνο μέσω της τεχνολογίας από το Skype.

Στο τελευταίο επεισόδιο η τηλεοπτική εκπομπή έδειξε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα η υπέρβαρη μητέρα, που συνέχισε να τρώει και στην κλινική γεύματα εκτός του διαιτολόγιου που της είχε συσταθεί, καθώς και την μετακίνησή της στο νοσοκομείο με το φορτηγάκι του συζύγου της.

 

 

newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika