Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η απίστευτη ιστορία ενός πεντάχρονου αγοριού που γεννήθηκε κορίτσι!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1581155

Η απίστευτη ιστορία ενός πεντάχρονου αγοριού που γεννήθηκε κορίτσι!!!-ΦΩΤΟ

 

Ο Ryland είναι μόλις έξι ετών κι όμως από τον πρώτο χρόνο της ζωής του είχε καταλάβει κάτι που για πολλούς είναι ακατόρθωτο να κατανοήσουν και να αποδεχτούν μέσα σε μια ολόκληρη ζωή. Ο Ryland γεννήθηκε κορίτσι και ο ερχομός του έδωσε μεγάλη χαρά στους γονείς του, οι οποίοι έσπευσαν να διακοσμήσουν το δωμάτιό του σε αποχρώσεις του ροζ.

Στα πρώτα του γενέθλια συνειδητοποίησαν πως το παιδί τους δεν μπορούσε να ακούσει, ωστόσο μετά από μια κρίσιμη επέμβαση ο Ryland κέρδισε την πολυπόθητη ακοή του. Και ενώ όλοι νόμιζαν πως η ζωή του θα κυλούσε ομαλά από εκεί και πέρα, ο Ryland μίλησε για πρώτη φορά στη ζωή του, ξεστομίζοντας κάτι εκκωφαντικό… «Είμαι αγόρι», δήλωνε το κατά τα άλλα γλυκύτατο κοριτσάκι, το οποίο ωστόσο συμπεριφερόταν σαν οποιοδήποτε άλλο αγόρι της ηλικίας του.

Οι γονείς του θεωρούσαν πως ο Ryland είναι απλώς ένα συνηθισμένο αγοροκόριτσο, ο ίδιος όμως γρήγορα τους δήλωσε πως «Μόλις πεθάνετε θα κόψω τα μαλλιά μου και θα γίνω αγόρι». Λίγο διάστημα αργότερα και ενώ συνέχιζε να απωθείται από κάθε τι θηλυκό, ο ίδιος αναρωτιόταν με μάτια γεμάτα δάκρυα: «Γιατί ο Θεός με έκανε έτσι;».

Αυτά αλλά και πολλά άλλα περιστατικά ώθησαν τους γονείς του να κάνουν μια τεράστια έρευνα, να μιλήσουν με ειδικούς και τελικά να πάρουν την απόφαση να μεγαλώσουν τον γιο τους σαν αγόρι. Σύντομα έκοψαν τα πλούσια, ξανθά μαλλιά του, άλλαξαν τη διακόσμηση του δωματίου του, ώστε να αισθάνεται περισσότερο άνετα, ξεκίνησαν να τον ντύνουν σαν αγόρι και ενημέρωσαν τους συγγενείς και φίλους μέσω μιας επιστολής για την αλλαγή. Ταυτόχρονα, μίλησαν και στο ίδιο το παιδί, το οποίο όπως υποστηρίζουν είναι πλέον πιο χαρούμενο από ποτέ.

Ο 6χρονος σήμερα Ryland είναι απόλυτα κατασταλαγμένος, γνωρίζει ακριβώς τι του συμβαίνει, ποιος είναι και ποιος θέλει να είναι. Πριν από μερικές ημέρες τιμήθηκε μάλιστα με ένα ιδιαίτερο βραβείο σχετικά με την έμπνευση που προσφέρει στους συνανθρώπους του και ξεκίνησε τον ευχαριστήριο λόγο του- ντυμένος με ένα κομψό κοστούμι- λέγοντας: «Ονομάζομαι Ryland Whittington και είμαι ένα παιδί trans».

Το Πριν…

Και το Μετά

Zougla.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika