Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η «Άστεγη» επιχειρηματίας της… βαλίτσας!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

0C61E52069AEC57DF64B3CB30C1FCE50

Η «Άστεγη» επιχειρηματίας της… βαλίτσας!!!

«Άστεγη» αλλά πλούσια – Δείτε τις φωτογραφίες

Βαρέθηκε να δουλεύει 9 με 5 η 36χρονη Natalie Sisson από τη Νέα Ζηλανδία. Έτσι παράτησε τη δουλειά της, πριν από τέσσερα χρόνια κι αποφάσισε να γυρίσει τον κόσμο. Έκτοτε ζει κουβαλώντας όλα τα υπάρχοντά της σε μία βαλίτσα.Πολλοί τη ρωτούν «Μα πώς ζεις;». Με την επιτυχημένη online επιχείρηση που έχει στήσει , τη συγγραφή ενός βιβλίου και τις διαλέξεις που δίνει, ζει μια χαρά με τις εξαψήφιες αποδοχές της.Πρώην διευθύντρια μάρκετινγκ και… μπόντι μπίλντερ, η Sisson λέει: «ο κόσμος νομίζει πως είμαι τρελή ή παράξενη, άλλοι ξετρελαίνονται με την ιδέα. Μου αρέσει να σκέφτομαι τον εαυτό μου ως πολίτη του κόσμου. Όπου ακουμπώ τη βαλίτσα μου, εκεί είναι το σπίτι μου».

Η 36χρονη δεν έχει μόνιμη κατοικία αλλά έχει λογαριασμούς σε τέσσερις πόλεις, 17 κάρτες SIM για τα κινητά της και αυτοαποκαλείται «Η επιχειρηματίας της βαλίτσας» (The Suitcase Entrepreneur). Λέει πως είναι ένα νέο είδος εργαζόμενου, ένας «ψηφιακός νομάς», κάποιος που εργάζεται αποκλειστικά online και δεν είναι «δεμένος» σε ένα μέρος.

Μέχρι σήμερα, σημειώνει η Daily Mail, έχει ταξιδέψει σε 66 χώρες- 15 μόνο το 2103!- και το μεγαλύτερο διάστημα που έμεινε σε ένα μέρος ήταν η δίμηνη παραμονή της στο Βερολίνο. Στους επόμενους προορισμούς της συμπεριλαμβάνονται η Ιαπωνία, η Σουηδία και η Ισπανία, φέτος.

Η δουλειά της- 20 έως 60 ώρες την εβδομάδα- περιλαμβάνει το μπλογκ της, όπου φιλοξενεί κάποιες διαφημίσεις και προωθήσεις προϊόντων. «Κάνω και ομιλίες μέσω Skype», λέει. Καθώς δεν έχει τα τυπικά έξοδα διαμονής αποταμιεύει περίπου 2000 δολάρια το μήνα. Συνήθως αποφεύγει τα ξενοδοχεία και μένει σε σπίτια φίλων ή άλλων.

Δείτε τις φωτογραφίες… 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou