Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ηθοποιός διεγνώσθη με καρκίνο του δέρματος: Εικόνες – σοκ!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

101

Ηθοποιός διεγνώσθη με καρκίνο του δέρματος: Εικόνες – σοκ!!!

 

Η ηθοποιός Michelle Dewberry μίλησε στην Daily Mail για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, όταν διεγνώσθη με καρκίνο του δέρματος. Παράλληλα, δίνει στη δημοσιότητα μια σειρά από σοκαριστικές φωτογραφίες τις οποίες έβγαλε κατά την διάρκεια της θεραπείας της, προκειμένου να δείξει όχι μόνο όσα πέρασε όλο αυτό το διάστημα, αλλά και πόσο βλαβερές συνέπειες έχει, η συνεχής έκθεση στον ήλιο.

Η Michelle Dewberry είπε χαρακτηριστικά: “’Νωρίτερα αυτό το έτος ήμουν σε θεραπεία για το καρκίνωμα που είχα στη μύτη μου. Μου άφησε μια μαύρη τρύπα στο πλάι της μύτης, την οποία έπρεπε να φτιάξω με πλαστική επέμβαση και υπάρχει μια πιθανότητα ο καρκίνος να επιστρέψει. Είναι η ίδια μορφή με την οποία είχε διαγνωσθεί και ο Hugh Jackman”. Η Michelle Dewberry μέσα από την περιπέτεια της υγείας της θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο να προστατεύεται από τον ήλιο, καθώς η ίδια αρχικά είχε αμελήσει το μαύρο σημάδι που εμφανιζόταν συνεχώς στο αριστερό μέρος της μύτης της: “Η περιπέτεια μου με τον καρκίνο δεν ξεκίνησε με μια κρεατοελιά όπως θα φαντάζονται οι περισσότεροι, αλλά με ένα αθώο σπυράκι” είπε και συνέχισε: “Κατηγόρησα την ενυδατική μου για ερεθισμό και πήρα μια άλλη μάρκα. Όταν αυτό δεν έφυγε, κατηγόρησα τη διατροφή μου και προσπάθησα να τη βελτιώσω. Το σπυράκι εξαφανίστηκε για λίγες εβδομάδες αλλά στη συνέχεια, εμφανίστηκε ξανά, σαν κόκκινο σημάδι. Τώρα ξέρω ότι η εναλλαξιμότητα είναι ένα κλασικό σημάδι του καρκίνου”.

Η Michelle Dewberry ανοίγοντας της καρδιά της, μίλησε και για τα συναισθήματά της, όταν διεγνώσθη με καρκίνο του δέρματος: “Ήμουν τόσο σοκαρισμένη, που άρχισα να κλαίω και να τρέχω. Τελικά κανόνισα να αφαιρέσω το καρκίνωμα μετά από δυο εβδομάδες. Ο εν λόγω τύπος καρκίνου είναι 90% ιάσιμος και οφείλεται στην ηλιακή έκθεση. Όταν είδαν την ουλή στη μύτη ξέσπασα σε κλάματα, και αναρωτιόμουν τι έκαναν στο πρόσωπό μου! Αν δεν τον είχα βγάλει όμως, θα μεγάλωνε και θα μου έτρωγε όλο το πρόσωπο. Με τους μήνες, η ουλή μου επουλώθηκε. Κάθε 12 εβδομάδες κάνω εξετάσεις και τσεκάρω για νέα σημάδια. Προσέχω πολύ με τον ήλιο, και τρομοκρατούμαι κάθε φορά που οι νέες γυναίκες στέκονται κάτω από τον ήλιο χωρίς προστασία”.

 

 

fthis.gr

madata.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika