Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ζητάει χρήματα για να επιστρέψει το παιδί στους γονείς του – Πρωτοφανής υπόθεση στο Ηράκλειο!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

5555

Ζητάει χρήματα για να επιστρέψει το παιδί στους γονείς του – Πρωτοφανής υπόθεση στο Ηράκλειο!!!

Ακόμα και την συνδρομή της Ιντερπόλ είναι αποφασισμένος να ζητήσει 32χρονος Ηρακλειώτης προκειμένου να πάρει πίσω την μόλις ενός έτους κορούλα του…την οποία-όπως καταγγέλλει-παρακρατεί παράνομα η γιαγιά της (από την πλευρά της μητέρας) στην Ρουμανία. Ο 32χρονος και η 25χρονη σύζυγος του βρίσκονται σε απόγνωση καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα προσπαθούν με κάθε τρόπο να πάρουν πίσω το παιδί τους, όμως «σκοντάφτουν» στις οικονομικές αξιώσεις που προβάλλει η γιαγιά προκειμένου να επιστρέψει το κοριτσάκι.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η γιαγιά από τη Ρουμανία έπρεπε να κρατήσει κοντά της το παιδί για ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι οι γονείς να τακτοποιήσουν κάποια θέματα. Έτσι λοιπόν συντάχθηκε συμβολαιογραφική πράξη και η γιαγιά πήρε το παιδί.

Όταν όμως οι γονείς μετά από κάποιο διάστημα ζήτησαν από τη γιαγιά να φέρει πίσω το παιδί στην Κρήτη εκείνη αντέδρασε και άρχισε να ζητάει χρήματα. Όπως ανέφερε ο 32χρονος, φθασε στο σημείο να ζητάει τα χρήματα που είχε ξοδέψει στο παρελθόν για τον οδοντίατρο της κόρης της και μητέρας του παιδιού.

Οι γονείς του παιδιού βρίσκονται σε απόγνωση καθώς θέλουν την κόρη τους πίσω και χθες επισκέφθηκαν δικηγορικό γραφείο προκειμένου να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη. Σήμερα αναμένεται να υποβάλλουν μήνυση κατά της γιαγιάς της μικρής, ζητώντας παράλληλα την συνδρομή της Ιντερπόλ.

Πηγή: cretapost.gr

newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou