Newsitamea.gr
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Επίδομα λουτροθεραπείας στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ 2014

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

eopy

 

Επίδομα λουτροθεραπείας στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ  2014

Mε το αρ.πρωτ. Δ25α/οικ.22045/27-6-2013 έγγραφο, σας είχαμε ενημερώσει ότι το Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με την ανωτέρω σχετική Απόφασή του και λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 16 του Ε.Κ.Π.Υ., προέβη στην έγκριση του είδους των παθήσεων, του τρόπου και της διαδικασίας χορήγησης της λουτροθεραπείας στους ασφ/νους του ΕΟΠΥΥ για το έτος 2013, όπως είχαν εγκριθεί από το Δ.Σ. του Οργανισμού με την αρ.347/40/28-5-2013 απόφασή του.
Το καταβληθέν ποσό εξόδων λουτροθεραπείας για την πραγματοποίηση δέκα πέντε (15) λούσεων έχει οριστεί από τον Ε.Κ.Π.Υ. σε 150 € και σε καμία περίπτωση δεν δύναται να το υπερβαίνει. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν λιγότερες λούσεις θα αποδίδεται ποσό που αντιστοιχεί στις πραγματοποιούμενες κατά αναλογία λουτροθεραπείες.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβάλουν οι ασφαλισμένοι προκειμένου να λάβουν το επίδομα λουτροθεραπείας κατά τη διάρκεια της λουτρικής περιόδου (από 1/6/2014 έως 31/10/2014) καθορίστηκαν με το ανωτέρω έγγραφο .

Επισημαίνεται ότι η υποβολή των αιτημάτων των ασφ/νων όλων των ενταχθέντων στον ΕΟΠΥΥ φορέων θα γίνεται στις Περ/κές Δ/νσεις του ΕΟΠΥΥ στη χωρική αρμοδιότητα των οποίων κατοικεί ο ασφ/νος .

Οι ασφ/νοι του ΙΚΑ θα υποβάλλουν τα αιτήματά τους στα Τμήματα Παροχών του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ που εξυπηρετούνταν μέχρι σήμερα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχει μόνο 1 όρο και το πήρες: Ξεκινά το επίδομα των 1.320 ευρώ για τρόφιμα, είδη βασικής ανάγκης και σχολικά

Efi Nika

Παίρνεις 2.400€ στο χέρι με 1 απλή αίτηση: Το άγνωστο επίδομα που δικαιούνται πολλοί αλλά το ξέρουν ελάχιστοι

Efi Nika

Βρέχει λεφτά και το Πάσχα: Νέο επίδομα σε 2,3 εκατομμύρια Έλληνες, πoιoι θα το πάρετε, πόσα χρήματα στην τσέπη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika