Newsitamea.gr
AMEA news

Εξετάστηκαν δύο ακόμη αιτήσεις ΑΜΕΑ

Εξετάστηκαν δύο ακόμη αιτήσεις ΑΜΕΑ
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Εξετάστηκαν δύο ακόμη αιτήσεις ΑΜΕΑ

Αλλες δύο αιτήσεις εργαζομένων ΑΜΕΑ σε επιχείρηση του δήμου της Ρόδου, οι οποίοι ζητούν την μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου, εξετάστηκαν χθες από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου.

Πρόκειται για δύο υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ οι οποίοι είχαν προσληφθεί μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ διάρκειας 3+1 χρόνια και πλέον με την αίτηση που έχουν καταθέσει στο αρμόδιο δικαστήριο διά του δικηγόρου τους κ. Μιχάλη Κόκκινου, ζητούν να συνεχίσουν την εργασία τους και μάλιστα με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Σημειώνεται πως οι υπάλληλοι απασχολούνταν στη ΔΕΣ ΡΟΔΑ μέσω ειδικού προγράμματος απασχόλησης ανέργων ΑΜΕΑ και όπως τονίζουν και στην αίτησή τους καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Αξίζει να σημειωθεί πως για τέτοιου είδους υποθέσεις υπάρχει δεδικασμένο, καθώς το προηγούμενο διάστημα από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου εκδόθηκαν δύο αποφάσεις που αφορούσαν την μετατροπή των συμβάσεων των ΑΜΕΑ που εργάζονται σε Δήμους και Δημοτικές Επιχειρήσεις σε αορίστου χρόνου. Η απόφαση για την υπόθεση των εργαζομένων στη ΡΟΔΑ θα εκδοθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

 

rodiaki.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea