Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙ ΥΓΕΙΑ

Ελληνίδα με δύο μήτρες γέννησε το πρώτο της παιδί

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

99-626x380

Ελληνίδα με δύο μήτρες γέννησε το πρώτο της παιδί

Η Τάνια είναι μια 34χρονη γυναίκα η οποία μετά από έξι χρόνια ταλαιπωρίας και προσπάθειας κατάφερε να αποκτήσει το πρώτο της παιδί. Αυτό που κάνει την περίπτωση της συγκεκριμένης μανούλας ιδιαίτερη είναι πως η γυναίκα έχει δυο μήτρες και σύμφωνα με τους γιατρούς, οι πιθανότητες να μείνει έγκυος ήταν λιγοστές εως  μηδαμινές χωρίς την λύση της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Παράλληλα και το έμβρυο θα συναντούσε δυσκολίες για να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει αφού ο χώρος της δίδελφης μήτρας είναι στενός και περιορισμένος. Αρχικά η γυναίκα κυοφορούσε 2 έμβρυα αλλά δυστυχώς μετά από λίγο καιρό χάθηκε το ένα. Για αυτόν τον λόγο η 34χρονη έπρεπε να νοσηλεύεται στην κλινική μέχρι να γεννήσει, ώστε να αντιμετωπίσουν οι γιατροί την αιμορραγία, η οποία προέκυψε από την αποβολή του εμβρύου αλλά και για να μην κινδυνεύσει και το δεύτερο έμβρυο.

Η γυναίκα πλημμυρισμένη από φόβο μήπως χάσει και το δεύτερο παιδί της, περίμενε με ανυπομονησία κάθε εβδομάδα τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Τελικά η 34χρονη ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες και κατάφερε την περασμένη Παρασκευή να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της αγγελούδι.

Βογιατζής Ηλίας

Πηγή: Star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika

Δε θα τα δούμε ποτέ στα ράφια: Τα 4 προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούνται στα Jumbo & ο αδιαπραγμάτευτος λόγος

Efi Nika

Γι’αυτό θέλουν όλοι να γίνουν Ευρωβουλευτές: Το παχυλό “μηνιάτικο” και οι έξτρα παροχές που το εκτινάσσουν στα ύψη

Efi Nika