Newsitamea.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

34539B2C1F5040F16049

Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά, μας προσκαλεί από τη Δευτέρα 5 έως και το Σάββατο 10 Μαΐου στο εμπορικό Κέντρο AVENUE, στο Μαρούσι, για να γιορτάσουμε την Ημέρα της Μητέρας, συγκεντρώνονταςείδη πρώτης ανάγκης για τις μητέρες που τα έχουν ανάγκη.
Συγκεκριμένα, κάθε μέρα, από τις 10:00 έως τις 20:00, οι επισκέπτες του AVENUE θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, παιχνίδια, γάλα, πάνες, ρουχισμό, υποδήματα, κούνιες και καροτσάκια για τα Παιδιά της Αγκαλιάς.

Τα είδη μπορούν να είναι καινούργια ή/και μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση.
Η γιορτή θα κορυφωθεί το Σάββατο 10 Μαΐου (11:00 έως τις 20:00), όπου η Αγκαλιά θα υποδεχθεί στο εμπορικό κέντρο AVENUE τους λιλιπούτειους επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια, κλόουν, event με ξυλοπόδαρους, κατασκευές, αλλά και πολλές εκπλήξεις και προτάσεις γιαχειροποίητα δώρα για τη Μαμά.
Τα «Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης» θα δώσουν χαρά και θα μυήσουν τους μικρούς chef στα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, ενώ η σχολή του make-up artist Φρέντυ Καλομπράτσου θα δώσει χρώμα στην εκδήλωση με την τέχνη του face painting.
Μαζί, όλη την ημέρα, σπουδαστές των ΙΕΚ Ξυνή θα απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά και πλήθος εθελοντών θα πλαισιώσουν χαρούμενα και δημιουργικά την εκδήλωση (Μαγεμένη Πυξίδα, Νεράιδα Μελένια ClownBibo, Φρου-Φρου Τρελοκοτσιδού κ.α.).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ημερίδα «Γυναίκα-Μητέρα, Αναπηρία & Αθλητισμός»

newsitamea

Με επιτυχία το Αποκριάτικο Γλέντι της ΕΕΑΣΚΠ 2020

newsitamea

Το ΔΥΟ Forum έρχεται στο Ζάππειο γεμάτο καινοτομίες

newsitamea