Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΔΙΑΙΤΑ δύο ημερών- Κι΄ όμως έχει Αποτέλεσμα!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
40832_

ΔΙΑΙΤΑ δύο ημερών- Κι΄ όμως έχει Αποτέλεσμα!!!

Έρευνες υποστηρίζουν ότι μπορούμε να απαλλαγούμε από την καταμέρηση θερμίδων, ακολουθώντας μία αυστηρή δίαιτα μόνο για δύο ημέρες την εβδομάδα….
Αν οι λιχουδιές, τα κοκτέιλ και η συνεχής καταμέτρηση θερμίδων είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου, μία νέα έρευνα από το University Hospital στο Νότιο Manchester έδειξε ότι υπάρχει λύση.
Τα αποτελέσματα των μελετών, στις οποίες πήραν μέρος πάνω από 100 γυναίκες, έδειξαν ότι μετά από μια αυστηρή δίαιτα, που περιλάμβανε φρούτα, λαχανικά και άπαχο κρέας μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα, αποτέλεσε μια πιο αποτελεσματική μέθοδος για την απώλεια βάρους από ό, τι αν ακολουθούσαν μία σταθερή δίαιτα.

Οι γυναίκες που πήραν μέρος στη μελέτη της διήμερης δίαιτας, η οποία συμπεριλάμβανε και τον αποκλεισμό των υδατανθράκων, έχασαν το διπλάσιο βάρος από αυτές που ακολουθούσαν μία δίαιτα βασισμένη στην καταμέτρηση θερμίδων.
Η μελέτη έδειξε επίσης ότι οι γυναίκες είχαν περισσότερες πιθανότητες να συνεχίσουν να τρώνε υγιεινά και τις υπόλοιπες ημέρες.
Αν τα γεύματα σας είναι πλουσιοπάροχα και κάνετε ατασθαλίες, τότε πιθανότατα η δίαιτα των δύο ημερών να είναι η απάντηση που θέλετε.
ΠΗΓΗ: govastileto.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα αντιφλεγμονώδη μπαχαρικά που δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή σου

Efi Nika

Πότε να ΜΗΝ τρως κουρκουμά … 5 παρενέργειες που όλοι πρέπει να γνωρίζουν

Γιώργος Newsitamea

Θα καλλιεργούμε σόγια με γεύση χοιρινού και αρακά με γεύση μοσχάρι

newsitamea