Newsitamea.gr
AMEA news ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δε θα άλλαζα κάτι στη ζωή μου αν είχα την ευκαιρία!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

10613977_279835068866760_1266663669_n

Δε θα άλλαζα κάτι στη ζωή μου αν είχα την ευκαιρία!

Με λένε Μιχάλη και είμαι δάσκαλος στο ειδικό δημοτικό σχολείο Πτολεμαΐδας. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και είμαι υπερήφανος για τα παιδιά μου, τους μαθητές μου. Ασχολήθηκα 13 χρόνια με τον ειδικό πρωταθλητισμό στο στίβο και είμαι κάτοχος Πανελληνίου ρεκόρ μέχρι και σήμερα.

Αισθάνομαι πολύ τυχερός, γιατί ο Θεός μου έστειλε δυο ευλογημένους γονείς γεμάτους δύναμη και υπομονή, την αδερφή μου και πολλούς φίλους που είναι πάντα δίπλα μου. Τον ελεύθερο χρόνο μου τον μοιράζω στο διάβασμα, στη γυμναστική, στη ψαλτική αλλά και στους φίλους μου.

Αυτό που άλλαξε τον τρόπο ζωής μου, είναι η δουλειά μου, με ωρίμασε και σαν εκπαιδευτικό αλλά κυρίως σαν άνθρωπο. Δεν θ’ άλλαζα κάτι στη ζωή μου αν είχα την ευκαιρία, δεν θα ήθελα να είμαι κάποιος άλλος, γιατί πιστεύω ότι όλα στη ζωή μας γίνονται για κάποιο σκοπό, θέλω να είμαι ο εαυτός μου, γιατί αυτό επέλεξε ο Θεός.

Κανένας μας δεν είναι τέλειος, όλοι μας έχουμε μειονεκτήματα, είμαι πολύ φιλότιμος και μερικές φορές δεν είναι καλό. Ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος, αν εκτός από τον εαυτό μας, σκεφτόμασταν και τους γύρω μας.

Βογιατζής Ηλίας

 

Πηγή: http://blueheroes.wordpress.com/  Μιχάλης Σίσιος

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λατρεμένη ανιψούλα, πήγε τον vεκρό θείο της σε τράπεζα με το καροτσάκι για να υπογράψει δάνειο 3.000 ευρώ – BINTEO

Efi Nika

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika