Newsitamea.gr
AMEA news ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο μικρός Τζέιμε με σύνδρομο Down πανηγυρίζει το γκολ του Σαμαρά!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

to_gkol_tou_samara_o_mikros_tzei

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο μικρός Τζέιμε με σύνδρομο Down πανηγυρίζει το γκολ του Σαμαρά!

Πιστός στον ποδοσφαιριστή και στη Βραζιλία ο 11χρονος με σύνδρομο Down

Την ίδια αγωνία και χαρά με όλους τους Έλληνες μοιράστηκε ο μικρός Τζέι, ο 11χρονος με σύνδρομο Down που λατρεύει τον Γιώργο Σαμαρά, στον αγώνα της Εθνικής μας με την Ακτή Ελεφαντοστού!

Την ώρα που ο διεθνής μας έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα, ο Τζέι, ντυμένος στα μπλε, στήθηκε μπροστά στην τηλεόραση και με συγκίνηση παρακολούθησε τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή να σκοράρει και να στέλνει την Ελλάδα στους «16» του Μουντιάλ.

«Δεν βλέπετε συχνά τον Τζέι στα μπλε, αλλά έπρεπε να του πάρουμε μία φανέλα της Ελλάδας. Του άρεσε πολύ το γκολ του Σαμαρά», έγραψε ο πατέρας του μικρού στη σελίδα του στο Facebook, όπου και «ανέβασε» το βίντεο με τους πανηγυρισμούς του.

Θυμίζουμε πως η σχέση του μικρού Τζέι και του Σαμαρά έγινε με την συμμετοχή του Έλληνα παίκτη στη Σέλτικ. Μάλιστα, ο Γιώργος είναι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής, ενώ ο διεθνής μας πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σκωτίας, παίρνοντας τον 11χρονο στην αγκαλιά του και πολλές φορές έχει μιλήσει για εκείνον, όπως έκανε και λίγο πριν φύγει για τα γήπεδα της Βραζιλίας!

Δείτε στο βίντεο τον μικρό Τζέι να πανηγυρίζει το γκολ του Σαμαρά

 

[youtube id=”CI2w4irQnHc” width=”620″ height=”360″]

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρπαξε τον σταυρό και την χτύπησε: Χαμός σε κηδεία πάνω από τον τάφο του νεκρού, ο αδερφός τσακώθηκε με τη νύφη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika