Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Γιατροί του Κόσμου: Δεν ξέραμε ότι ήταν προμηθευτής μας βουλευτής της ΧΑ!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

590_85621eb4ab519773f8a464161a1c5acd

Γιατροί του Κόσμου: Δεν ξέραμε ότι ήταν προμηθευτής μας βουλευτής της ΧΑ

Με ανακοίνωσή τους οι Γιατροί του Κόσμου υπογραμμίζουν ότι δεν ήξεραν ότι ο προμηθευτής ειδών υγιεινής της οργάνωσής τους ήταν βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε σήμερα μετά τις δηλώσεις του αρμόδιου Υφυπουργού, οι Γιατροί του Κόσμου οφείλουν να δώσουν τις εξής διευκρινήσεις: το θέμα που προέκυψε αφορά μία συγκεκριμένη προμήθεια ειδών υγιεινής στο πλαίσιο επείγοντος προγράμματος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσφύγων», υπογραμμίζουν στην ανακοίνωσή τους οι Γιατροί του Κόσμου και προσθέτουν:

«Η επιλογή έγινε με αποκλειστικό κριτήριο και μόνο τη χαμηλότερη τιμή από τις προσφορές που κατατέθηκαν στην αρμόδια Επιτροπή των Γιατρών του Κόσμου. Ομολογούμε ότι ατυχώς δεν ταυτοποιήσαμε τη συγκεκριμένη προσφορά με τον προμηθευτή.

Στα 24 χρόνια παρουσίας των ΓτΚ, η αντίθεσή μας με το φασισμό, το ρατσισμό και τους εκφραστές του είναι δεδομένη και καταγεγραμμένη στην κοινωνία. Μόλις την προηγούμενη ημέρα δεχθήκαμε μία ακόμη επίθεση της Χρυσής Αυγής στο Πολυιατρείο μας στο Πέραμα. Παρά την τρομοκρατία, ο αγώνας μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα συνεχίζεται…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou