Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Γιατί μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο η Μαρινέλλα;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

MARINELA600_330477604

Γιατί μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο η Μαρινέλλα;

Μεγάλη αγωνία προκάλεσε η είδηση για την εσπευσμένη μεταφορά της αγαπημένης Μαρινέλλας στο νοσοκομείο και την άμεση χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η τραγουδίστρια εισήχθη χθες σε ιδιωτικό νοσοκομείο στα Βόρεια προάστια με αφόρητους πόνους και υπεβλήθη σε χειρουργείο.

Αφορμή για την μεταφορά της στο νοσοκομείο ήταν ένα χρόνιο πρόβλημα στο χέρι της, για το οποίο, μάλιστα, επρόκειτο να κάνει χειρουργείο τον Σεπτέμβρη. Η κατάσταση του προβλήματος επιδεινώθηκε και οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως η Μαρινέλλα έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα.

Η επέμβαση ήταν επιτυχής και η τραγουδίστρια αναρρώνει. Η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία και, μάλιστα, πρόκειται να βγει από το νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες και την Παρασκευή να τραγουδήσει μαζί με τον Κώστα Χατζή στη Λέσβο, όπως έχει προγραμματιστεί.

Οι θεράποντες ιατροί της απαγόρευσαν κάθε δραστηριότητα για δύο τουλάχιστον ημέρες και ως εκ τούτου η συναυλία της Τετάρτης 23 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου τον Κώστα Χατζή, ακυρώνεται.

madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika