Newsitamea.gr
AMEA news ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο ΝΤΡΟΠΗΣ: νεαροί μπουγελώνουν άστεγο με Αναπηρία παρά την θέληση του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

amea2

Βίντεο ΝΤΡΟΠΗΣ: νεαροί μπουγελώνουν Άστεγο με Αναπηρία παρά την θέληση του

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα βίντεο, το οποίο γυρίστηκε στο πλαίσιο της νέας μόδας του μπουγελώματος που ακούει στο όνομα «Ice Bucket Challenge», στην περιοχή Έβερτον του Λίβερπουλ στη Βρετανία.

Στο βίντεο, όπως μπορείτε να δείτε, φαίνεται μια ομάδα νεαρών οι οποίοι «επιτέθηκαν», λούζοντας με έναν κουβά παγωμένο νερό έναν άνδρα με Αναπηρία  που είναι άστεγος!

Liverpool-man-before-carrying-out-cruel-prank-on-man-in-wheelchair.jpg

Ο άνδρας που εκείνη την ώρα κοιμόταν, ξύπνησε απότομα και προσπάθησε να ξεφύγει με το αναπηρικό καροτσάκι, από τους «βασανιστές» του αλλά δεν πρόλαβε… Οι νεαροί τον κυνήγησαν κρατώντας τον κουβά και τον έλουσαν με παγωμένο νερό ενώ ταυτόχρονα γελούσαν και το διασκέδαζαν. Μάλιστα, κατέγραψαν το περιστατικό σε βίντεο και το «ανέβασαν» στο YouTube, ενώ μετά από λίγη ώρα το «κατέβασαν» λόγω των αρνητικών σχολίων που έλαβαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

[youtube id=”7ShEu2XposE” width=”620″ height=”360″]

tmp_cover890.jpg

Ο 40χρονος άπορος δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι δεν πρόκειται να καταγγείλει το απαράδεκτο περιστατικό καθώς φοβάται για την ασφάλεια του. Για τον ίδιο λόγο, ζήτησε να κρατήσει και την ανωνυμία του. Ο ίδιος, ο οποίος κοιμάται έξω από έναν σιδηροδρομικό σταθμό, τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει μια τόσο βίαιη συμπεριφορά και πως επί 17 χρόνια καταφέρνει και ζει χάρη στους κατοίκους της περιοχής.

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία της πόλης ψάχνει αυτεπάγγελτα να εντοπίσει τους δράστες.

 

star.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύνδρομο Down: Ποιοι είναι οι τρεις τύποι του; – Πώς ανιχνεύεται

Penni Syggrou

ΕΣΑμεΑ: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των ατόμων με αναπηρία από το «Τουρισμός για όλους»

Efi Nika

Έχω παιδί με Αναπηρία που περπατά το δικό του, μοναχικό μονοπάτι στη ζωή

Efi Nika