Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Από τα μετάλλια στο ατελείωτο φαγητό!!!

Από τα μετάλλια στο ατελείωτο φαγητό!!!
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Από τα μετάλλια στο ατελείωτο φαγητό!!!

Η αθλήτρια που έγινε παχύσαρκη και κατάφερε να χάσει το μισό της βάρος

Η Cassandra Dumas είναι μία αθλήτρια που είδε το γυμνασμένο σώμα της να «ξεχειλώνει», έπειτα από έναν τραυματισμό στο γόνατο, και τελικά κατάφερε να χάσει… σχεδόν το μισό της βάρος.Η 45χρονη σήμερα Αμερικανίδα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Extreme Weight Loss» και μίλησε για το πώς το διαζύγιό της επιβάρυνε την κατάστασή της και πώς έφτασε να ζυγίζει 165 κιλά.«Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτό ήταν κάποτε το σώμα μιας εθνικής πρωταθλήτριας. Εγώ το άφησα να γίνει έτσι, έχασα τον έλεγχο», δήλωσε η πρώην αθλήτρια της σφαιροβολίας και της δισκοβολίας, προσθέτοντας πως οδηγήθηκε στην απομόνωση.

«Δεν βγαίνω όπως έβγαινα. Γυρίζω σπίτι, μαγειρεύω. Δεν τρώω καν στο τραπέζι, συνήθως βάζω το φαγητό στο πιάτο μου και πηγαίνω στο κρεβάτι μου. Δεν πίστευα πως θα καταλήξω έτσι», εξομολογήθηκε.

Στην προσπάθειά της να ξαναβρεί τη φόρμα της έστειλε μία επιστολή στον Chris Powell, τον προπονητή της εκπομπής «Extreme Weight Loss», ζητώντας τη βοήθειά του.

Αφότου έγινε δεκτή στο σόου, της δόθηκε περιθώριο ενός χρόνου για να πάρει άλλο δρόμο στη ζωή της και να εγκαταλείψει τις ανθυγιεινές συνήθειές της. Ο Powell την ενθάρρυνε να ξαναρχίσει την άσκηση αντί να καθηλώνεται μπροστά στην οθόνη είτε της τηλεόρασης είτε του υπολογιστή και τη συμβούλεψε να επισκεφθεί έναν διατροφολόγο.
Οι ιατρικές της εξετάσεις έδειξαν, εντωμεταξύ, πως έπασχε από υπνική άπνοια.

«Εγώ επέτρεψα να γίνει το σώμα μου έτσι, κι εγώ θα το αλλάξω», είχε δηλώσει ενώ όταν είχε ερωτηθεί τι θα ήθελε να αλλάξει μέσα σε αυτό το χρόνο, είχε πει: «Θέλω να χάσω βάρος και τελικά να συναντήσω τον άνθρωπο με τον οποίο θα περάσω τη ζωή μου».

Η 45χρονη τόνισε πως ποτέ δεν ήθελε ένα διαζύγιο στη ζωή της και πάντα θαύμαζε τον 50χρονο γάμο των γονιών της.
Καθώς ο χρόνος περνούσε, η πρώην αθλήτρια άρχισε να ξαναβρίσκει την αυτοπεποίθησή της. Αντί να κρύβεται στο σπίτι της έκανε speed dating και πήγε και ταξίδι για singles.

«Πάντα πίστευα πως μπορούσα να καταφέρω ο,τιδήποτε έβαζα στο μυαλό μου, αλλά πάντα έβαζα τους άλλους σε προτεραιότητα. Αυτή τη φορά, βάζω πρώτο τον εαυτό μου», είπε.

Παρότι κάποιες φορές έκανε παρεκκλίσεις από το πρόγραμμά της, με αποτέλεσμα ο Powell να θέτει τελικά μικρότερους εβδομαδιαίους στόχους, η Dumas συνέχιζε την προσπάθεια.

Στο τέλος του 12μηνου ανέβηκε με θάρρος στη ζυγαριά και προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους και την οικογένειά της με τη μεταμόρφωσή της. Ζύγιζε 86 κιλά. Πλέον προγραμματίζει και χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει σχεδόν… μισό μέτρο περισσευούμενου πλέον δέρματος.

«Ήταν ένας χρόνος που με έκανε να επικεντρωθώ και πάλι στον εαυτό μου, να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, να συνειδητοποιήσω πως είμαι ασταμάτητη… Ξέρω πως δεν θα ‘ξανακυλήσω’ ποτέ», δήλωσε.

Δείτε τις φωτογραφίες

newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika