Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Απόφαση ζωής. Το έμβρυό της έχει 2 πρόσωπα αλλά προχώρησε την εγκυμοσύνη της!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

445ccc2

Απόφαση ζωής. Το έμβρυό της έχει 2 πρόσωπα αλλά προχώρησε την εγκυμοσύνη της! 

Η Ρενέ κι ο Σιμόν ήθελαν να αποκτήσουν πολύ ένα μωρό. Η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα κι εκείνοι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη χαρά τους η οποία έγινε μεγαλύτερη όταν έμαθαν ότι περιμένουν δίδυμα!

Κι ενώ η εγκυμοσύνη προχωρούσε κανονικά, μία επίσκεψη στο γυναικολόγο για υπερηχογράφημα, στάθηκε η αφορμή να υποστούν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής τους.

Ο λόγος; Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν δίδυμα, αλλά ένα μωρό με δύο πρόσωπα, δύο εγκεφάλους κι ένα σώμα. Οι γιατροί αμέσως πρότειναν στη μέλλουσα μαμά να κάνει διακοπή κύησης με την αιτιολογία ότι και να γεννηθεί δεν θα μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή. Τόσο η ίδια όσο κι ο σύζυγός της, αρνήθηκαν.

Καθώς περνούσε ο καιρός και κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις, έμαθαν ότι το μωρό είναι κοριτσάκι. Μπορεί να έχει δύο συμμετρικά πρόσωπα και δύο εγκεφάλους, τα υπόλοιπα ζωτικά του όργανα φαίνεται να λειτουργούν κανονικά, ενώ έχει δυνατό καρδιακό παλμό.

Το ζευγάρι έχει άλλα 7 παιδιά και περιμένουν όλοι μαζί να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους. Οι γιατροί από τη μεριά τους θεωρούν ότι μπορεί και να μην προλάβει να γεννηθεί, ωστόσο οι γονείς βλέποντας ότι οι εξετάσεις του είναι μέχρι στιγμής καλές, θέλουν να του δώσουν μία ευκαιρία να γεννηθεί και να ζήσει.

Πηγή: mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika