Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: -Έδωσε στο σύζυγό της το νεφρό της, χωρίσανε και το ζητάει πίσω!!!-BINTEO

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Samantha-Lamb-3061194-600x400

Η Σαμάνθα Λαμπ  έσωσε τη ζωή του ετοιμοθάνατου συζύγου της δίνοντάς του το νεφρό της, αλλά τώρα που  αυτός έφυγε από τη ζωή της το θέλει πίσω….

Ο Άντυ Λαμπ υπέφερε από νεφρική ανεπάρκεια και έμενε στη ζωή μόνο εξαιτίας των συνεχών αιμοκαθάρσεων, μέχρι που η σύζυγός του τον έπεισε να του δώσει τον ένα της νεφρό.

Η 41χρονη γυναίκα, για να είναι σίγουρη ότι θα είναι επιτυχής η μεταμόσχευση, που έγινε τον Οκτώβριο του 2009, έχασε αρκετά κιλά.

Μέχρι και το BBC είχε κάνει αφιέρωμα στην αξιοθαύμαστη πράξη αγάπης, η οποία τελικά δεν είχε και πολύ καλή κατάληξη. Δεν πέρασαν και πολλά χρόνια από την επέμβαση που έσωσε τη ζωή του άνδρα και το 2012 εκείνος έφυγε από το σπίτι και τη ζωή της, ένα απόγευμα που εκείνη ήταν στη δουλειά της. Πήρε τα πράγματά του, την τηλεόραση και το στερεοφωνικό και της άφησε ένα σημείωμα στο ταχυδρομικό κουτί, υποστηρίζει η 41χρονη.

Η Σαμάνθα ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύζυγός της έκανε σχέση με την καλύτερή της φίλη, ο ίδιος αρνείται όμως τις κατηγορίες.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2004 και μετά από κάποια διαλείμματα στη σχέση τους παντρεύτηκαν το 2007. Από τότε όμως ξεκίνησε η επιδείνωση της κατάστασής του, αφού η ζωή του ήταν εξαρτημένη από τα μηχανήματα αιμοκάθαρσης, την οποία έκανε τρεις φορές την εβδομάδα.

diaforetiko.gr : Samantha Lamb and Andrew Lamb 3061195 600x452 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:  Έδωσε στο σύζυγό της το νεφρό της, χωρίσανε και το ζητάει πίσω!! (βίντεο)

Η ίδια η Σαμάνθα, όπως υποστηρίζει, ήταν που του πρότεινε και τον έπεισε να κάνει τη μεταμόσχευση δίνοντάς του τον έναν της νεφρό.

“Είχε παιδιά από προηγούμενη σχέση του και ήθελε να είναι μαζί τους” δικαιολόγησε την πράξη της η 41χρονη γυναίκα, η οποία όμως τώρα εύχεται να μπορούσε να πάρει πίσω το όργανο που δώρισε και να το δώσει σε κάποιον που το αξίζει περισσότερο.

“Αναμφισβήτητα θα έκανα και πάλι την επέμβαση, αλλά αυτήν τη φορά θα έδινα το νεφρό μου σε κάποιον που το αξίζει περισσότερο. Τον μισώ. Αν μπορούσα θα το έπαιρνα πίσω και θα το έδινα σε κάποιον άλλον. Δεν μου αρέσει που υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν σε λίστες αναμονής για να τους γίνει μεταμόσχευση οργάνων. Από αυτόν το μόνο που θέλω πια είναι την υπογραφή του στα χαρτιά του διαζυγίου”.

Ο άνδρας με τη σειρά του δήλωσε:

Δεν ήθελα να μου δώσει το νεφρό της γιατί υπήρχε μεγάλο ρίσκο. Εκείνη ήταν που επέμενε και θα της χρωστάω τη ζωή μου για πάντα. Την αγαπούσα, αλλά η σχέση μας είχε μεγάλα προβλήματα και η οικογένειά της ποτέ δε με ήθελε. Παρά τα όσα πιστεύει η Σαμάνθα, δεν είχα ποτέ σχέση με τη φίλη της, απλά τη βοήθησα να εκπαιδεύσει το σκύλο της”.

Η Σαμάνθα, μητέρα ενός παιδιού λέει ότι τώρα θέλει να ξεπεράσει το χωρισμό της παρόλο που “το σημάδι από τα ράμματα θα της θυμίζει πάντα εκείνον”.

Έχει, ωστόσο, μία παρηγοριά λέει η ίδια ότι “πάντα θα θυμάται πως το νεφρό του είναι δικό μου”.

[youtube id=”Z8otJf179EY” width=”620″ height=”360″]

 

 

diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρέθυμνο: αστυνομικός έσωσε 6χρονη και τον μπαμπά της από βέβαιο πνιγμό

Penni Syggrou

Άρπαξε τον σταυρό και την χτύπησε: Χαμός σε κηδεία πάνω από τον τάφο του νεκρού, ο αδερφός τσακώθηκε με τη νύφη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika