Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Απίστευτο: Γιατροί αφαίρεσαν από το πρόσωπο μωρού ένα φτερό!

Απίστευτο: Γιατροί αφαίρεσαν από το πρόσωπο μωρού ένα φτερό!
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
Απίστευτο: Γιατροί αφαίρεσαν από το πρόσωπο μωρού ένα φτερό!
Την μεγαλύτερη έκπληξη που μπορούσαν να φανταστούν βίωσαν οι γονείς ενός βρέφους.

Οι γιατροί που εξέταζαν το εφτά μηνών μωρό γιατί είχε εμφανίσει ένα ερυθρό εξόγκωμα στο πρόσωπο, εντόπισαν και αφαίρεσαν ένα… φτερό που με κάποιον τρόπο είχε καταφέρει να καταπιεί το μωρό και το σώμα του προσπαθούσε να το αποβάλει.

«Έβγαλαν ένα φτερό από το πρόσωπο του παιδιού μου. Είναι εντελώς τρελό» είπε ο πατέρας της Έιμι Γουίτινγκτον, Ααρόν.

Η μητέρα της Έιμι, Έμα Γουίτινγκτον, πήγε την επτάμηνη κόρη της στα επείγοντα ενός νοσοκομείου το περασμένο Σάββατο, όταν διαπίστωσε έντρομη ότι στο πρόσωπό του παιδιού είχε εμφανιστεί ένα ερυθρό εξόγκωμα σε μέγεθος μπάλας του γκολφ. Οι γιατροί, πιστεύοντας ότι ήταν κάποιο διογκωμένο γάγγλιο, την καθησύχασαν και την έστειλαν σπίτι.

Την επομένη οι γονείς εντόπισαν μια «προεξοχή» στο καρούμπαλο της μικρής και απευθύνθηκαν σε άλλο νοσοκομείο, στη Γουιτσιτά του Κάνσας. Αυτή τη φορά, οι γιατροί κατάλαβαν ότι επρόκειτο για την άκρη ενός μικρού φτερού και ένας από αυτούς το αφαίρεσε.

Σύμφωνα με τον Ααρόν, που μίλησε στο κανάλι KWCH, οι γιατροί πιστεύουν ότι η Έιμι κατάπιε το φτερό το οποίο σφήνωσε στο λαιμό της και το σώμα της έκανε τα πάντα για να το αποβάλει, μια διαδικασία που μπορεί να κράτησε πολλούς μήνες.

newsbomb.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea