Newsitamea.gr
AMEA news

ΑΞΙΖΗ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK



ΑΞΙΖΗ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!!!!

Σκοποί της ΕΝ.Ε.Ο.Ν. Α.μ.ε.Α.
• Να προάγει την ενεργό συμμετοχή στην αποδοχή από το κοινωνικό σύνολο και την προστασία των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Α.μ.ε.Α.).
• Να προστατεύει τα παιδιία από τη βία, τα ναρκωτικά, την εγκληματικότητα, τις μολυσματικές ασθένειες, εαισθητοποιώντας το κράτος για την δημιουργία κέντρων πρόληψης και απεξάρτησεις και μεταγενέστερης παρακολούθησης των αποτελεσμάτων.
• Να προάγει την ανύψωση του μορφωτικού επιπέδου των παιδιών, εφήβων και Α.μ.ε.Α. σύχρονα με την καλλιέργεια της αξιοπρέπειας, του σεβασμού και αυτοσεβασμού, των αρετών γενικά για μια καλή επαγγελματική αποκατάσταση.
• Να στηρίξει,αναβάθμιση και να προάγει τον θεσμό της οικογένειας που ολο και συμπιέζεται με δραματικές επιπτώσεις στο δημογραφικό πρόβλημα της πατρίδας μας .
• Να διαφυλάξει και να διασώσει τα ηθη ,τα εθιμα , την ελληνική μας παράδοση ,την εθνική μας κληρονομιά ,με πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα δίνουν νόημα στην δική μας ζωή ,στην κοινωνία μας.
• Να ευαισθητοποιήσει και να υποστηρίξει γυναίκες και αντρες στους προσωπικούς ,οικογενειακούς και κοινωνικούς προβληματισμούς με τη λήψη κατάλληλων μέτρων και προώθηση σχετικών νομοσχεδίων .
• Να ευαισθητιποιήση ,να πληροφορεί να ενημερώνει να αφυπνίζει ,να δημιουργεί ενεργούς πολίτες.
• Να ευαισθητοποιήσει και δυναμώσει τις γυναίκες και τους άντρες στην διατήρησει δεσμών φιλίας μεταξύ τους,ώστε με τη καλλιέργεια για προσωπικών σχέσεων να αναπτυχθεί το αίσθημα αλληλεγγύης και αγάπης.

ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ Α.μ.ε.Α. ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ……..
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΥΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΩΘΙΑ!

Ο Σύλλογος ΕΝ.Ε.Ο.Ν. Α.M.E.A Γλυφάδας και Νοτίων Προαστίων, θα πραγματοποιήσει στις 19/01/2013 και ώρα 1:30 μ.μ, την παραδοσιακή κοπή πίτας, στο Οικογενειακό Κέντρο «Ο Σπύρος με τα Κοτόπουλα», Ελευθερίου Βενιζέλου και Πύργου, στην Γλυφάδα.

Στην εκδήλωση αυτή ο Σύλλογός μας θα βραβεύσει τους Παραολυμπιακούς Αθλητές και Εθελοντές μας.

Σας καλούμε λοιπόν όλους, να περάσουμε ένα όμορφο μεσημέρι, να γευτούμε πλούσια πιάτα κρητικής παραδοσιακής κουζίνας και να διασκεδάσουμε με ζωντανή μουσική και με παραδοσιακό χορό.

Μαζί μας θα είναι Εθελοντικά και η Μπέσσυ Αργυράκη.
Η Τιμή είναι 20€ το Άτομο.

Σας περιμένουμε με χαρά!!!

Η Γραμματέας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥ,
Η Πρόεδρος ΔΩΡΟΘΕΑ-Β. ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea

Σύνδρομο Down: Ποιοι είναι οι τρεις τύποι του; – Πώς ανιχνεύεται

Penni Syggrou