Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ανώμαλος θεραπευτής κακοποίησε οκτώ γυναίκες

Ανώμαλος θεραπευτής κακοποίησε οκτώ γυναίκες
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ανώμαλος θεραπευτής κακοποίησε οκτώ γυναίκες

Τις έπειθε ότι θα γίνονταν καλά με «σεξουαλικές συνεδρίες»

Ένας ανώμαλος «θεραπευτής» που έπειθε τις γυναίκες ότι τα «σεξουαλικά τους κέντρα ήταν μπλοκαρισμένα» και στη συνέχεια τις κακοποιούσε καταδικάστηκε χτες σε φυλάκιση 16 ετών από δικαστήριο της Αγγλίας.Ο 60χρονος Michael Ireland από το Stockport ισχυριζόταν ότι είχε εξειδικευτεί σε μια σειρά από εναλλακτικές θεραπείες, όπως το ρέικι, μια ιαπωνική μορφή θεραπείας που βασίζεται στο άγγιγμα με τα χέρια.

Για πάνω από 25 χρόνια ο «χαρισματικός απατεώνας», όπως τον χαρακτηρίζει η Daily Mail, έβαζε στο στόχαστρό του ευάλωτες γυναίκες και κορίτσια, λέγοντάς τους ότι θα τις βοηθούσε με «ειδικές θεραπείες», που μπορούσαν να γίνουν μόνο όταν δεν ήταν κανένας άλλος παρών.

Η 41χρονη Joanne Mulholland μίλησε στην Daily Mail για τον τρόμο που έζησε στα χέρια του, όταν εκείνος της επιτέθηκε σεξουαλικά στο πλαίσιο «θεραπείας» για έναν πόνο που ένιωθε στην πλάτη.

«Μου είπε ότι για να καταλάβει τι βλάβη είχα στην πλάτη έπρεπε να με “νιώσει”. Όσο έβαζε το χέρι μέσα μου η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Καταλάβαινα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ένιωσα συντετριμμένη, οργισμένη και προδομένη. Τον είχα εμπιστευτεί και πίστευα ότι ήταν επαγγελματίας. Όμως εκείνος με εκμεταλλεύτηκε με τον χειρότερο τρόπο» είπε.

«Μπορεί να ακούγεται χαζό και επιπόλαιο, όμως με είχε πείσει ότι ο πόνος στην πλάτη μου προέρχονταν από ένα “μπλοκάρισμα”. Άρχισε να μου πιάνει το στήθος και εγώ με έπεισα ότι έτσι έπρεπε να γίνει. Όταν στην τέταρτη επίσκεψη πήγε να βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι μου, σταμάτησα να τον επισκέπτομαι» πρόσθεσε.

Ο ίδιος ενώ αρχικά είχε αρνηθεί τις κατηγορίες εναντίον του, τον περασμένο Ιανουάριο, κι ενώ συνεχιζόταν η εκδίκαση της υπόθεσης του, ομολόγησε την ενοχή του για 25 κατηγορίες εναντίον του, μεταξύ των οποίων για ασέλγεια και σεξουαλική δραστηριότητα και με ένα παιδί!

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, ο καταδικασθείς είχε πείσει ένα από τα θύματά του ότι το στήθος και ο κόλπος της ήταν «νεκρά» και πως θα μπορούσε να τα «ενεργοποιήσει» και πάλι.

Σε μια άλλη γυναίκα είχε ζητήσει να τον αγγίξει στα απόκρυφα μέρη του προκειμένου «να αρχίσει να ρέει η ενέργειά της ξανά».

Μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης ένα από τα θύματά του δήλωσε: «Χαίρομαι που δε μπορεί να το κάνει σε κανέναν άλλο. Ζω έναν εφιάλτη από τότε. Δε βγαίνω από το σπίτι, ενώ έχω και κρίσεις πανικού».

 

newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea