Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αδελφοκτόνος ετών 12

Αδελφοκτόνος ετών 12
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αδελφοκτόνος ετών 12

Αδελφοκτόνος ετών 12

Πριν καλά καλά η Αμερική συνέλθει από την είδηση ότι ένα 5χρονο αγόρι πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε την 2χρονη αδελφή του με κυνηγετικό όπλο στο Κεντάκι των ΗΠΑ, άλλη μια υπόθεση αδελφοκτονίας σοκάρει.

Η αμερικανική αστυνομία συνέλαβε χθες Σάββατο στην Καλιφόρνια ένα 12χρονο αγόρι για την δολοφονία της οκτάχρονης αδελφής του που βρέθηκε μαχαιρωμένη πριν από 15 ημέρες στο σπίτι της οικογένειας.

Η δολοφονία του κοριτσιού κινητοποίησε την αστυνομία η οποία εξαπέλυσε πραγματικό ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του ενόχου και προκάλεσε έντονη συγκίνηση στο Βάλεϊ Σπρινγκς κοντά στη Σιέρα Νεβάδα.

«Οι ερευνητές της κομητείας του Καλαβέρας συνέλαβαν τον 12χρονο αδελφό της Λέιλα Φόουλερ με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας», ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας.

«Περάσαμε περισσότερες από 2.000 ώρες ερευνώντας την υπόθεση για να δώσουμε απαντήσεις στην οικογένεια της Λέιλα», δήλωσε ο σερίφης Γκάρι Κουντζ.

Η Λέιλα δολοφονήθηκε στις 27 Απριλίου όταν εκείνη και ο αδελφός της βρίσκονταν μόνοι στο σπίτι τους.

Το αγόρι διηγήθηκε στην αστυνομία πως είδε ένα άγνωστο να βγαίνει στο σπίτι και λίγο αργότερα βρήκε την αδελφή του μαχαιρωμένη. Τηλεφώνησε στους γονείς του, αλλά το κοριτσάκι πέθανε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την εφημερίδα Sacramento Bee.

Ο σερίφης δεν έδωσε λεπτομέρειες για τη σύλληψη του αγοριού, επισημαίνοντας πως η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

 

enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

M M

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika