Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αγόρασαν μπανάνες με… τις πιο θανατηφόρες αράχνες του κόσμου!

Αγόρασαν μπανάνες με... τις πιο θανατηφόρες αράχνες του κόσμου!
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αγόρασαν μπανάνες με... τις πιο θανατηφόρες αράχνες του κόσμου!

Το σουπερμάρκετ που τις πούλησε αρχικά τους έδωσε 12 ευρώ αποζημίωση

Η Consi Taylor μια 29χρονη γυναίκα ο άνδρας της Richard και τα δυο τους παιδιά, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις πιο θανατηφόρες αράχνες του κόσμου με προέλευση την Βραζιλία!Η οικογένεια από την Βρετανία αγόρασε μπανάνες από σουπερμάρκετ χωρίς να γνωρίζει πως σε αυτές είχαν φτιάξει την φωλιά τους χιλιάδες θανατηφόρες αράχνες, που γέμισαν το σπίτι τους.

Όπως ήταν φυσικό, η κυρία Taylor απευθύνθηκε αμέσως στο σουπερμάρκετ «Sainsbury» από το οποίο αγόρασαν τα φρούτα και εκεί δέχτηκε την δεύτερη απανωτή ψυχρολουσία. Οι υπεύθυνοι της έδωσαν για αποζημίωση μόλις 12 ευρώ!

Η εταιρία απεντόμωσης που καθάρισε το σπίτι ανακοίνωσε στην οικογένεια πως οι αράχνες που είχαν γεμίσει την κατοικία τους είναι σπάνιες και θανατηφόρες και η ονομασία τους είναι «Brazilian wandering spider» που είναι γνωστές σαν τις πιο δηλητηριώδεις αράχνες του κόσμου.

Μόνο μετά την αντίδραση της οικογένειας Taylor, το σουπερμάρκετ από το οποίο αγόρασαν τις μπανάνες με τις αράχνες, ζήτησε συγνώμη και δέχτηκε να τους αποζημιώσει για τα έξοδα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν όσο καθαριζόταν το σπίτι τους, με το ποσό των 1200 ευρώ.

 

 

newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika