Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ NEWS

Αίσιο τέλος συμφώνησαν υπ. Υγείας και πάροχοι ΕΟΠΥΥ!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

45669

Αίσιο τέλος συμφώνησαν υπ. Υγείας και πάροχοι ΕΟΠΥΥ!!!

 

Αίσιο τέλος για τους ασφαλισμένους είχε η τρίτη κατά σειρά συνάντηση του υπουργού Υγείας με τους παρόχους του ΕΟΠΥΥ.

Μετά τη συμφωνία που επήλθε στα βασικά ζητήματα που είχαν τεθεί στο τραπέζι, οι πάροχοι κλινικοεργαστηριακών εξετάσεων διακόπτουν την επίσχεση.
Ωστόσο  άγνωστο παραμένει αν μετά την εξέλιξη αυτή θα επιμείνουν στην επίσχεση που έχουν εξαγγείλει για την Παρασκευή οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ ιδιοκτήτες κλινικών.

Είχε προηγηθεί το τελεσίγραφο προς τους εκπροσώπους των κλινικοεργαστηριακών γιατρών και των διαγνωστικών κέντρων για να λύσουν σήμερα την επίσχεση υπηρεσιών σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ το οποίο απέστειλε χθες ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Για την ακρίβεια, ο υπουργός κάλεσε τους παρόχους να σταματήσουν το αργότερο σήμερα την κινητοποίηση καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο ΕΟΠΥΥ θα καταγγείλει τις συμβάσεις με τους παρόχους και θα αποκλείονται από τη διαδικασία νέων συμβάσεων.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, «θα ενημερώσουμε μέχρι αύριο το βράδυ όλους τους ασφαλισμένους μας μέσα από το site του ΕΟΠΥΥ και με επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας ποιοι εκ των παρόχων παραμένουν συμβεβλημένοι και ποιοι όχι.

Όσοι επιλέξουν την οδό της καταγγελίας της συμβάσεως διά της επισχέσεως, θέλω να τους παρακαλέσω να αφαιρέσουν άμεσα τις πινακίδες που δηλώνουν ότι είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ για να μη δυσκολεύονται και ταλαιπωρούνται οι ασφαλισμένοι μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντίθετοι με την υποχρεωτικότητα του παιδικού εμβολιασμού πάνω από 3 στους 10 Έλληνες

newsitamea

Με ποια νοσήματα συνδέονται τα εμβόλια της COVID-19 – Τι έδειξε μελέτη σε 99 εκατομμύρια άτομα για τις παρενέργειες

Γιώργος Newsitamea

+700 ευρώ στον μισθό και δικό σου σπίτι: Το νησί της Ελλάδας που μοιράζει λεφτά σε όποιον πάει για δουλειά – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika