Newsitamea.gr
AMEA news

Έκθεση ζωγραφικής παιδιών ΑμεΑ

Έκθεση ζωγραφικής παιδιών ΑμεΑ
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Έκθεση ζωγραφικής παιδιών ΑμεΑ

Τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής παιδιών ΑμεΑ του Συλλόγου «Μέριμνα ζωής» του Δήμου Παύλου Μελά και Δυτικής Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 20.00, στο Φουαγιέ Θεάτρου του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου.

Διάρκεια έκθεσης: από 19 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2013.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο Σύλλογος «Μέριμνα Ζωής» ιδρύθηκε πριν από 2 χρόνια περίπου, έχοντας τάξει ως στόχο του την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑΜΕΑ σε τοπικό επίπεδο. Ο σύλλογος συνεργάζεται επίσης με όλους τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής, όπως και με τους φορείς της πολιτείας και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

Αποτέλεσμα της κοινής συνισταμένης των προσπαθειών όλων μελών του Συλλόγου, ήταν η επιτυχία πολλών στόχων, όπως: η λειτουργία τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης για ΑΜΕΑ (ζωγραφικής, Η/Υ, μουσικής κ.λ.π.) στο ΚΕΣΥ Σταυρούπολης, σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος και με την βοήθεια εθελοντών. Σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, δημιουργήθηκαν ράμπες πρόσβασης αναπηρικών αμαξιδίων στα περισσότερα σημεία της περιοχής.

Πραγματοποιήθηκαν σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως θεατρικές παραστάσεις, ποδοσφαιρικό αγώνα παλαιμάχων, εκθέσεις ζωγραφικής κ.λ.π., με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων και την ομαλή ένταξη των ΑΜΕΑ στο κοινωνικό σύνολο. Η σταδιακή μείωση των Δημοτικών Τελών προς όφελος των ΑΜΕΑ. Η αγορά λεωφορείου κατάλληλα διαμορφωμένου, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες μετακίνησης των ΑΜΕΑ.

Ελεύθερη είσοδος!                                                                                                                                                      

 

gothess.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea