Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Έγκυος ύστερα από 19 αποβολές!

Έγκυος ύστερα από 19 αποβολές
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Έγκυος ύστερα από 19 αποβολές

Εδώ και 15 χρόνια η 37χρονη, σήμερα, Σορτ προσπαθούσε με τον σύντροφό της να αποκτήσουν ένα παιδί και κάθε φορά άκουγαν από τα χείλη του γιατρού τη χειρότερη κουβέντα.

Η 37χρονη πάσχει από ενδομητρίωση και μόλις πέρυσι υπεβλήθη σε χειρουργείο, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της. Μόλις δύο μήνες μετά το χειρουργείο, κατάφερε να συλλάβει. Η ίδια έχει αφιερώσει την… επιτυχία της σε όλες τις γυναίκες, που προσπάθησαν πολύ να αποκτήσουν ένα παιδί.
Όπως λέει «Η ιστορία μου, μπορεί να ενθαρρύνει πολλές γυναίκες. Μπορεί να είναι το παράδειγμα, που θέλουν, ώστε να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους».

Αν και το αίτιο μίας αποβολής ποικίλει, τα ζευγάρια θα πρέπει να συμβουλεύονται τους μαιευτήρες του και να μην αφήνουν τίποτα στην τύχη. Κάποιες φορές μία αποβολή οφείλεται σε παθολογικό πρόβλημα και άλλες σε ψυχολογικό. Ένας γιατρός, με τις κατάλληλες εξετάσεις, μπορεί να διαγνώσει, εάν το ζήτημα είναι οργανικό, οπότε να συστήσει την κατάλληλη θεραπεία για την αντιμετώπισή του. Όταν το αίτιο είναι ψυχολογικό, και πάλι τα ζευγάρια μπορούν να αναζητήσουν τη βοήθεια ενός ειδικού, ώστε να διορθώσουν τα λάθη στο… μυαλό τους.

Το σίγουρο είναι ότι η ιστορία της 37χρονης Σορτ είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση. Τις τελευταίες εβδομάδες μαιευτήρες σε όλον τον κόσμο το χρησιμοποιούν, ώστε να δώσουν θάρρος σε γυναίκες, που δυσκολεύονται να τεκνοποιήσουν, ειδικά όταν το πρόβλημά τους είναι ψυχολογικό και όχι οργανικό.

Μην διστάζετε και μην ντρέπεστε να αποκαλύψετε την αλήθεια στον γιατρό σας. Εκείνος μπορεί να σας βοηθήσει.

 

 

mother.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λατρεμένη ανιψούλα, πήγε τον vεκρό θείο της σε τράπεζα με το καροτσάκι για να υπογράψει δάνειο 3.000 ευρώ – BINTEO

Efi Nika

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika