Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ

Τα “μαγικά”αποτελέσματα του μανιταριού Γανόδερμα ,ένα εξαιρετικό ιατρικό βότανο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

g1_s

Ενα υπέροχο βότανο

Επί χιλιάδες χρόνια το Γανόδερμα θεωρείται από τους Κινέζους σαν ένα εξαιρετικό ιατρικό βότανο. Το αποκαλούμενο και “Νο 1 Γιατρικό” είναι πράγματι το καλύτερο γιατρικό: δεν έχει καμία παρενέργεια, ακόμη και μετά από πολυετή συστηματική χρήση. Βελτιώνει τη γενική σωματική κατάσταση, αυξάνει την ικανότητα αναγέννησης του σώματος, βοηθά στη διατήρηση του σώματος υγιούς και στη μακροζωία.

Sikeres termesztésΕπιτυχημένη καλλιέργεια

Το άγριο Γανόδερμα είναι πολύ σπάνιο και δύσκολο στη συλλογή. Ακόμα και αν κάποιος το βρει κατά τύχη, ποτέ δεν θα είναι δραστικό εξαιτίας της ωρίμανσής του. Γίνεται σκληρό όπως το δέρμα. Ίσως να είναι και τοξικό. Εφόσον συλλέγεται τυχαία, ο ποιοτικός έλεγχος είναι αδύνατος.
Το 1970, ένας τεχνικός του Ινστιτούτου Επιστημονικής Έρευνας Τροφίμων (Foodstuff Scientific Research Institute) του παναπιστημίου του Κιότο, ο κος Yukio Naοi, χρησιμοποίησε τη “Μέθοδο Καλλιέργειας Διαχωρισμού Σπορίων” για την επιτυχή καλλιέργεια του μανιταριού Γανόδερμα. Αυτή η μέθοδος εισήχθη και στην Κίνα το 1975. Εφόσον οι κλιματικές και οι εδαφικές συνθήκες εκεί είναι ιδανικές, αυτή η τεχνική έγινε ευρέως αποδεκτή.

 

Sikeres termesztésΤα “μαγικά” αποτελέσματα του μανιταριού Γανόδερμα:

Ανέκαθεν, το Γανόδερμα καλυπτόταν από ένα πέπλο μυστηρίου. Για πολλούς αιώνες, οι άνθρωποι γνώριζαν ότι “Το Γανόδερμα σε κρατάει νέο και σου χαρίζει χρόνια ζωής αν το παίρνεις συνέχεια”, αλλά κανείς δεν είχε διερευνήσει επιστημονικά το γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό.
Υπό την εντατική έρευνα τόσο Κινέζων όσο και ξένων ειδικών τα τελευταία χρόνια, με τη συνεργασία κολλεγίων, νοσοκομείων και φαρμακοβιομηχανιών, έχουν διεξαχθεί πολλές αναλύσεις και κλινικά πειράματα που αποκάλυψαν επιτέλους την εκτεταμένη αποτελεσματικότητά του. Είναι ένα φάρμακο με δράση αιμοκαθαρτική, αποτοξινωτική, διουρητική, αντιβηχική και αποχρεμπτική, καρδιοτονωτική, ηρεμιστική, προστασίας του ήπατος, ρύθμισης της εντερικής λειτουργίας, ρύθμισης της πίεσης του αίματος, τόνωσης για το κρυολόγημα, και κατά των όγκων.

Σημαντικά στοιχεία στο Γανόδερμα:

  1. Οργανικό Γερμάνιο (Ge): Αυξάνει την ποσότητα του οξυγόνου που απορροφάται από το αίμα μέχρι και 1,5 φορές. Βοηθά το μεταβολισμό. Αποτρέπει τον εκφυλισμό των ιστών. Σύμφωνα με την έρευνα του δρ. Kazuhiko Asai, το Γανόδερμα περιέχει 800 – 2000 p.p.m. γερμάνιο. Αυτή είναι 4 -6 φορές μεγαλύτερη περιεκτικότητα από του ginseng.
  2. Πολυσακχαρίτες: Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, εξαλείφουν τους ιούς. Ιαπωνικές φαρμακοβιομηχανίες τους έχουν εξευγενίσει σε ιατρική ποιότητα και έχουν εγκριθεί από το υπουργείο υγείας για ιατρική χρήση.
  3. Η πικρή του γεύση. Μελετάται έντονα από Ιαπωνικούς ιατρικούς και φαρμακευτικούς φορείς. Η αποτελεσματικότητα του οφείλεται στη συσχέτιση γερμανίου και πολυσακχαριτών. Ορισμένα φυτά μπορεί να περιέχουν το ένα ή το άλλο, αλλά το Γανόδερμα είναι πολύ πιο δραστικό. Ο συνδυασμός των στοιχείων είναι διαφορετικός από άλλων φυτών και όλα τα στοιχεία πρέπει να διαφυλαχθούν προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα.

Ιατρικές Αρχές του Μανιταριού Γανόδερμα:

Σύμφωνα με τα κλινικά πειράματα του καθηγητή Shigeru Yuji, τα αίτια της αποτελεσματικότητας του μανιταριού Γανόδερμα βρίσκονται στις βασικές του λειτουργίες.

  1. Κατεβάζει τα επίπεδα της χοληστερόλης και του ελεύθερου λίπους στο αίμα.
  2. Μειώνει το επίπεδο σακχάρου στο αίμα: αποκαθιστά τη λειτουργία του παγκρέατος.
  3. Μειώνει τα λιπίδια στο αίμα και σταθεροποιεί την κυτταρική μεμβράνη των ερυθρών αιμοσφαιρίων.
  4. Λόγω της περιεκτικότητάς του σε Αδενοσίνη, το Γανόδερμα μειώνει τη γωνίωση των αιμοπεταλίων, διαλύει τους θρόμβους και προλαμβάνει τη δημιουργία τους.
  5. Βελτιώνει τη λειτουργία του φλοιού των επινεφριδίων ώστα να διατηρήσει την ενδοκρινική ισορροπία.
  6. Βοηθά το σώμα να εγκαταστήσει ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.
  7. Αποτρέπει τον εκφυλισμό των κυττάρων των ιστών.
  8. Προλαμβάνει την άνοια, διατηρεί τη γενική σωματική κατάσταση σφριγηλή.
  9. Μειώνει τις παρενέργειες των αντι-υπερτασικών φαρμάκων.
  10. Προλαμβάνει τον εκφυλισμό των οργάνων.
  11. Αποτρέπει τις αλλεργίες που προκαλούνται από αντιγόνα επειδή αναστέλλει την απελευθέρωση ισταμίνης από τα κύτταρα.
  12. Σχετικά με τον Καρκίνο.
    1. Ισορροπεί και προλαμβάνει τον εκφυλισμό των ιστών.
    2. Αποτρέπει τον ξαφνικό θάνατο των καρκινοπαθών από εμβολισμό.
    3. Αναστέλλει τη θρομβογέννεση και διαλύει τους θρόμβους στα τοιχώματα των γύρω ιστών, αφαιρώντας παράγοντες αποκλεισμού των φαρμάκων για τον καρκίνο και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα αυτών των φαρμάκων.
    4. Καταπραΰνει το πόνο που προκαλείται από τον καρκίνο.

Είναι πράγματι αλήθεια ότι το Γανόδερμα έχει εφαρμογή στις σύγχρονες ασθένειες και ότι είναι ένα “καθολικό” φάρμακο για όλες τις ασθένειες?

Είναι πράγματι αλήθεια ότι το Γανόδερμα έχει εφαρμογή στις σύγχρονες ασθένειες και ότι είναι ένα “καθολικό” φάρμακο για όλες τις ασθένειες

Είναι το Γανόδερμα πράγματι ένα καθολικό φάρμακο; Ας μη μιλήσουμε για τις ασθένειες που επικράτησαν στην Ιστορία, αλλά για τις σύγχρονες αθένειες. Προκειμένου να βρούμε την απάντηση, έχουμε διερευνήσει τις λειτουργίες του, επανειλημμένα, επί δεκατρία χρόνια. Έχουμε λάβει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

 

Το πρώτο θέμα υπό εξέταση είναι το αν το Γανόδερμα είναι αποτελεσματικό σε όλα τα είδη των αθενειών. Η απάντησή μας είναι “Ναι”, επειδή έχει την ικανότητα να συντηρήσει την υγεία του σύγχρονου ανθρώπου. Για ένα μη υγιές άτομο, το Γανόδερμα μπορεί να ενισχύσει τα πιο αδύναμα τμήματα του σώματός του. Για κάποιον που ασθενεί, μπορεί να εκριζώσει την αιτία της αρρώστιας και να επιτρέψει στον οργανισμό να ανακάμψει.

Το Γανόδερμα μπορεί να μετατρέψει ένα μη ισορροπημένο σώμα σε υγιές. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των ανθρώπινων φυλών  ή μεταξύ των σύγχρονων και των αρχαίων ανθρώπων. το Γανόδερμα επενεργεί σε όλους. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο  θα επιτύχουν τα ίδια αποτελέσματα.

Όταν η σωματική κατάσταση ενός ασθενούς συμμορφωθεί με το Γανόδερμα, η φαρμακευτική αγωγή του αποδίδει στο μέγιστο βαθμό. Στην πραγματικότητα, δεν έχουμε βρει κάποιο άτομο που να είχε αρνητικές επιδράσεις ή ανεπαρκή αποτελέσματα.

 

ganoderma

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί τσακωνόμαστε περισσότερο με αυτούς που αγαπάμε

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika

Σκούρες γραμμές στα νύχια: Αιμάτωμα ή καρκίνος; – Πως να τα ξεχωρίσετε – Τι πρέπει να προσέξετε

Newsitamea@