Newsitamea.gr
AMEA news

Σφοδρή κριτική από τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Δ. Μακεδονίας στη δημοτική αρχή του Δήμου Εορδαίας!!!

Σφοδρή κριτική από τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Δ. Μακεδονίας στη δημοτική αρχή του Δήμου Εορδαίας
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σφοδρή κριτική από τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Δ. Μακεδονίας στη δημοτική αρχή του Δήμου Εορδαίας

Χείμαρρος, κατά της δημοτικής αρχής του Δήμου Εορδαίας, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας κ. Μιχάλης Μίγγος, σε συνέντευξη που παραχώρησε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, στο West Radio και τον Μιχάλη Αγραφιώτη: ”Πίστευα πολύ στη Βρυζίδου, γιατί ήταν γυναίκα και είχε ευαισθησίες και αντί να πάμε μπροστά, έστω ένα βήμα,  δυστυχώς έχουμε πάει 500 βήματα πίσω. Η Πτολεμαΐδα είναι απαγορευτική πόλη για  ΑμεΑ.  Δεν έχουμε πεζοδρόμια στην Πτολεμαΐδα,  έχουμε “τραπεζοδρόμια”.

Από το 2008 με λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου, από το πρόγραμμα “ΘΗΣΕΑΣ”,  δόθηκαν 96.000 για ένα αυτοκίνητο για να μεταφέρονται τα άτομα με αναπηρία. Το έκανε ο κ. Τσιούμαρης διαφήμιση. Από εκείνη την ημέρα, κάθε μέρα έχουμε ενοχλήσει να βγει. Ας βρεθεί δημοτικός σύμβουλος να μου απαντήσει πού είναι το αυτοκίνητο αυτό. 96.000 πλήρωσε ο ελληνικός λαός και τα δικά μας τα παιδιά τα μεταφέρουμε σα τσουβάλια …Στο δήμο Εορδαίας υπάρχει θέμα προσπελασιμότητας. Μπορεί να περάσει άνθρωπος; To κακό στην Πτολεμαΐδα είναι ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι, έχουν τασυμφέροντά τους σε άλλες πόλεις και μένουν σε άλλες πόλεις …γι’αυτό και υπάρχει αυτό το χάλι. Όταν πήγαμε να κάνουμε παρατήρηση για τα τραπεζοκαθίσματα σ’ ένα μαγαζί, δημοτικοί σύμβουλοι μας είπαν ότι εμείς το προστατεύουμε αυτό το μαγαζί. Βγήκαν και προστάτες οι κύριοι. Ας μας πουν που έχουν δώσει μια κλήση. Ας μας πουν ποια δομή έχει κάνει ο συνδυασμός της  κας Βρυζίδου ή η αντιπολίτευση του Δήμου για τα ΑμεΑ. Πού είναι το ΚΔΠΑ ΑμεΑ στην Πτολεμαΐδα που θα κάνει; Πού είναι το γραφείο Πρόνοιας που είναι επιβεβλημένο να γίνει από τον Καλλικράτη, aπό τις αρχές του 2013; Η κα Βρυζίδου το μόνο που μας απαντά είναι: “Ναι καλά! Θα δούμε”. Πόσα λεφτά δίνουν για πανηγύρια και πόσα λεφτά για  δημόσιες σχέσεις και διαφήμισή τους; Όχι για το δήμο τις δημόσιες σχέσεις, αλλά για τη διαφήμιση για το πρόσωπό τους”.

Αυτά κι άλλα πολλά μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα που σας προσφέρει διαδικτυακά το kozan.gr:

 

[youtube id=”Qs1SKullx-E” width=”620″ height=”360″]

 

Nα σημειώσουμε πως ο κ. Μίγγος, έπλεξε λίγο νωρίτερα το εγκώμιο του Δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, σε ζητήματα ΑμεΑ, συγχαίροντάς τον για τις ενέργειες και τα έργα του.

 

kozan.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΣΑμεΑ: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των ατόμων με αναπηρία από το «Τουρισμός για όλους»

Efi Nika

Έχω παιδί με Αναπηρία που περπατά το δικό του, μοναχικό μονοπάτι στη ζωή

Efi Nika

Βγήκε μόνο vεκρός: Πέθανε ο άνθρωπος με τον «σιδερένιο πνεύμονα» – Έζησε 72 χρόνια μέσα στο σωλήνα και σπούδασε νομική

Penni Syggrou