Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ NEWS

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ: Τελευταία ελπίδα το ραντεβού με Σαμαρά!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2aa79ab0c70fb47825615cef50a4b41f.w600.h340.z1

Συνέχιση των κινητοποιήσεων τους αποφάσισαν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ Αττικής παρά το γεγονός ότι το υπουργείο υγείας προχωρά τα επόμενα 24ωρα στην κινητικότητα των 8500 εργαζομένων στον Οργανισμό.

Μετά το τελεσίγραφο που απέστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης στους  γιατρούς  του Οργανισμού να διακόψουν την απεργία  και να προσέλθουν στο διάλογο  για τον νέο ΕΟΠΥΥ οι ελπίδες των γιατρών στρέφονται στο ραντεβού που έχει το προεδρείο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου  με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά την ερχόμενη Δευτέρα.
Μετά  και από αυτή την εξέλιξη τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ θα παραμείνουν  κλειστά γεγονός που σημαίνει ότι  νέος  γύρος ταλαιπωρίας περιμένει  τους ασφαλισμένους καθώς  η απεργία συνεχίζεται για τρίτη εβδομάδα!
Να σημειωθεί έδω ότι οι γιατροί μετα το ραντεβού με τον πρωθυπουργό θα  συνεδριάσουν εκ νέου για να εκτιμήσουν τα αποτελέσματα της συνάντησης και αναλόγως θα πράξουν.
Πάντως η Γενική Συνέλευση των γιατρών που πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα έντασης και έντονων διαξιφισμών αποφάσισε την συνέχιση των  κινητοποιήσεων παρόλο τις  διαφορετικές φωνές που ζητούσαν να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις.
Οι γιατροί αποφάσισαν επίσης να συνεχίσουν τον διάλογο εν μέσω απεργίας μέχρι την επίλυση των απεργιακών τους  αιτημάτων καθώς και την διατήρηση των δομών και του χαρακτήρα του ΕΟΠΥΥ ως αγοραστή και παρόχου Υγείας με βελτίωση των υπαρχουσών δομών.
iatropedia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοινώθηκε πριν λίγο: Ευχάριστα νέα για τους ανεμβολίαστους, σε πελάγη ευτυχίας εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες

Efi Nika

Με νόμο ο εμβολιασμός κατά της COVID-19 στα Φαρμακεία, με κόστος 5 ευρώ – Χρεώσεις 1 και 3 ευρώ για διαγνωστικές εξετάσεις

Efi Nika

Τι να προσέχετε με τα φάρμακά σας μετά τα 50

Efi Nika