Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ NEWS

Σπάρτη: Επεκτείνεται το νοσοκομείο μέσω ΕΣΠΑ!

Σπάρτη: Επεκτείνεται το νοσοκομείο μέσω ΕΣΠΑ
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σπάρτη: Επεκτείνεται το νοσοκομείο μέσω ΕΣΠΑ

Σπάρτη: Επεκτείνεται το νοσοκομείο μέσω ΕΣΠΑ

 

Στο ΕΣΠΑ εντάχθηκε, ύστερα από τη θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η κατασκευή νέας νοσηλευτικής μονάδας 19 κλινών στο γενικό νοσοκομείο της Σπάρτης, με συνολικό προϋπολογισμό δημόσιας δαπάνης 2.785.200 ευρώ.

Η επέκταση θα γίνει σε συνέχεια του υφισταμένου κτιρίου του νοσοκομείου Σπάρτης και συγκεκριμένα θα περιλαμβάνει, επέκταση νέου ισογείου κτιρίου κατά 700 τμ. στο οποίο θα δημιουργηθούν τρεις θάλαμοι ασθενών των τεσσάρων κλινών, 42 τμ έκαστος, δύο θάλαμοι ασθενών των δύο κλινών, 21 τμ έκαστος, τρεις μονόκλινοι θάλαμοι ασθενών 14 τμ έκαστος, τρία γραφεία ιατρών και ένα εξεταστήριο. Επίσης, θα δημιουργηθεί αίθουσα αναμονής 40 τμ, αίθουσα συσκέψεων 15 τμ, γραφείο προϊσταμένης 12 τμ, αίθουσα εργασίας νοσηλευτών 16 τμ, διάδρομοι και βοηθητικοί χώροι πρόσβασης και σύνδεσης με την υφιστάμενη κτιριακή δομή 140 τμ, καθώς και βοηθητικοί χώροι για τα ακάθαρτα, αποθήκες, w.c. κουζίνα κλπ.

Επιπρόσθετα, θα δημιουργηθεί επέκταση υπογείου κατά 742,38 τμ, στο οποίο θα τοποθετηθούν το μηχανοστάσιο και οι αποθήκες.

 

 

enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοινώθηκε πριν λίγο: Ευχάριστα νέα για τους ανεμβολίαστους, σε πελάγη ευτυχίας εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες

Efi Nika

Με νόμο ο εμβολιασμός κατά της COVID-19 στα Φαρμακεία, με κόστος 5 ευρώ – Χρεώσεις 1 και 3 ευρώ για διαγνωστικές εξετάσεις

Efi Nika

Τι να προσέχετε με τα φάρμακά σας μετά τα 50

Efi Nika