Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ

Πόσες φορές αλλάζουν το σώμα τους οι γυναίκες;

Πόσες φορές αλλάζουν το σώμα τους οι γυναίκες;
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Πόσες φορές αλλάζουν το σώμα τους οι γυναίκες;

Πέντε φορές κάθε χρόνο προσπαθούν να μεταμορφώσουν το σώμα τους οι γυναίκες, αποκαλύπτει έρευνα του δικτύου γυμναστηρίων PayasUgym.

Για να χάσουν τα περιττά κιλά, συνήθως, εγγράφονται σε γυμναστήριο και τρώνε πιο υγιεινά. Οι άντρες, από την άλλη, νιώθουν πολύ λιγότερη πίεση και ξεκινούν νέα δίαιτα και πρόγραμμα γυμναστικής μόνο δύο φορές κάθε χρόνο.

Οι υπεύθυνοι ρώτησαν χίλιες γυναίκες κάθε πόσο και γιατί αποφασίζουν να ασχοληθούν με την αναμόρφωση του κορμιού τους. ?Φαίνεται ότι οι περισσότερες ασκούνται σε πολλά μικρά και σύντομα χρονικά διαστήματα – αντί για μία παρατεταμένη περίοδο – ώστε να ετοιμαστούν για συγκεκριμένες εκδηλώσεις και γεγονότα?, δήλωσε ο Jamie Ward,  συνιδρυτής του PayasUgym.

Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφεραν ως νούμερο ένα αιτία, για να αλλάξουν το κορμί τους, τις καλοκαιρινές διακοπές. Το 60% εξ αυτών θέλουν να αδυνατίσουν, για να δείχνουν καλύτερα με το μπικίνι τους. Αμέσως επόμενη, στη λίστα των κινήτρων για αναμόρφωση, είναι η υποχρέωση να παραστούν σε γάμο. Κάθε γυναίκα θέλει να φαίνεται στα καλύτερα της στις γαμήλιες φωτογραφίες.

Ο χωρισμός είναι λόγος για να βρει τη χαμένη του φόρμα το ένα τρίτο των γυναικών, ίσως, για να δείξουν στον πρώην σύντροφο τι χάνει. Αντίθετα, μόνο το ένα τέταρτο του? ασθενούς φύλου βρίσκει κίνητρο σε μια ερωτική επανασύνδεση και το ίδιο ποσοστό θεωρεί ότι η συνάντηση με ένα παλιό συμμαθητή ή συμφοιτητή αρκεί, για να στρωθούν στη δουλειά.

Για το 29% των ερωτηθέντων, κινητήριος δύναμη είναι η επιθυμία να επιστρέψει το σώμα τους στην κατάσταση που ήταν μετά από μία γέννα. Ένα νέο ραντεβού, η γνωριμία με τους γονείς του συντρόφου τους, ένα πάρτι γενεθλίων και η προσπάθεια να εντυπωσιάσουν στη δουλειά ή σε ένα αθλητικό γεγονός συμπληρώνουν τη λίστα με τους 10 σημαντικότερος λόγους που οι γυναίκες στρέφονται στη γυμναστική και τη δίαιτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία στις δώδεκα γυναίκες δήλωσαν πως προσπαθούν να αλλάξουν την εμφάνιση του κορμιού τους εφτά ολόκληρες φορές μέσα σε ένα χρόνο.

 

 

pathfinder.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πότε θα κάνετε 2ο παιδί;»: Η χειρότερη ερώτηση που μπορείς να κάνεις σε μια μαμά

Efi Nika

Εμμηνόπαυση: Ποια ραγδαία αλλαγή φέρνει στην καρδιά – Τι να κάνουν οι γυναίκες

Efi Nika

Γιατί είναι πιο δύσκολο για τις γυναίκες να χάσουν βάρος και τι να κάνουν γι’ αυτό

Efi Nika