Newsitamea.gr
AMEA news

Πειραιά:Αυτοκίνητα διπλοπαρακαρισμένα πάνω σε πεζοδρόμια και σε ράμπες ΑμεΑ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
ΠειραιάΑυτοκίνητα διπλοπαρακαρισμένα πάνω σε πεζοδρόμια και σε ράμπες ΑμεΑ
Αφόρητη είναι η κατάσταση στους δρόμους του Πειραιά, μετά την παύση των Δημοτικών Αστυνομικών. 

Αυτοκίνητα σε ουρές διπλοπαρακαρισμένα, πάνω σε πεζοδρόμια και σε ράμπες ΑμεΑ, δυσκολία μετακίνησης πεζών και παρεμπόριο «ντύνουν» το σκηνικό στην πόλη, αποδεικνύοντας πως η παύση της Δημοτικής Αστυνομίας έχει δημιουργήσει προβλήματα στους κατοίκους του Πειραιά. 

Η μετακίνηση χωρίς το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας έχει γίνει πλέον από βασανιστική έως ανέφικτη τόσο για οδηγούς όσο και για τους πεζούς. Οι πρώτοι «οπλίζονται» με υπομονή, καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι καθημερινά με κυκλοφοριακό χάος και οι δεύτεροι, με τη σειρά τους, δεν μπορούν να περπατήσουν στα πεζοδρόμια με άνεση και ασφάλεια.

Μάλιστα, το «κυκλοφοριακό έμφραγμα» εντοπίζεται ακόμα και στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, όπως είναι η Γρ. Λαμπράκη και η Ηρ. Πολυτεχνείου.
Το παρεμπόριο έχει αρχίσει και πάλι να «ανθεί» στην πόλη, γεγονός που φαίνεται να αποδίδεται στην απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Τα προβλήματα ήταν ήδη αρκετά κι απ΄ ότι φαίνεται θα συνεχίσουν να συσσωρεύονται όσο η Κυβέρνηση προχωρά σε απερίσκεπτες αποφάσεις.

newsbomb.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea